Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POkraki przegrywają na własne życzenie, banda niedaczników

Polecane posty

Gość gość

Gdyby spełnili wcześniejsze obietnice liberalizacji gospodarki, obniżania podatków, odbiurokratyzowania skomplikowanego idiotycznego prawa gospodarczego, do tej pory Polska była by już jednym z silniejszych gospodarczo państw w Europie. Niestety zachciało im się socjalizmu, zadłużania i spełniania zachcianek różnego rodzaju roszczeniowców więc skoro są takimi durniami to niech teraz zdychają w męczarniach. Oby ich wszystkich pisiory skutecznie ścigali i wtrącali po kolei do więzień na długie lata.

Gość gość
I ten sam los czeka każdą socjalistyczną partie która nieuwzględnia najważniejszej dziedziny polityki państwa, EKONOMIE POieby do piachu

Gość gość
Początek końca tej partii.Rozleci się jak AWS.Zresztą jeden z założycieli nie żyje,drugi pracuje w Belgii a trzeci nie ma charyzmy.

Gość gość
Na samym początku wierzyłem Tuskowi w jego obietnice, myślałem że w końcu zapanuje w Polsce prawdziwy liberalizm gospodarczy, nawet na niego zagłosowałem. Po latach okazało się że PO to socjalistyczne lewackie zakłamane szmaty pasące się przy korycie więc poszukałem na scenie politycznej prawdziwychideologicznych liberałów gospodarczych i znalazłem Korwina na którego dzisiaj oddałem głos.