Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_023

POMOCY dziewczyny!! Dlaczego nie mam dziewczyny ?

Polecane posty

Gość gość_023

Witam. Mam 23 lata i nie mam dziewczyny. Jestem osobą cichą, nieśmiałą,oraz nie chętnie chodzę na dyskoteki. Wszystko to jest spowodowane że bardzo zależy mi na mojej przyszłości,pozycji zawodowej. Po szkole zacząłem uczyć się języka aby mieć większe możliwości. Mam dobrze płatną pracę, własne auto o które dbam bo to moja wizytówka w pewnym sensie. Chciał bym bardzo mieć tą drugą połówki z którą spokojnie spędził bym wolne chwile. Zawsze mówią że przesadzam w wyszukiwaniu dziewczyny idealnej. A zależy mi tylko aby była normalna, najlepiej po średniej albo wyższej szkole, mądra, nie paliła papierosów a najważniejsze miała plany na przyszłości. Niestety większość dziewczyn które poznaje albo mi nie odpowiadają bo są obojętne na swoje życie . Żyją tylko chwilą a w głowie tylko imprezy. Alkohol . Podczas poznawania drugiej osoby nie potrafię tego wszystkiego powiedzieć że taki jestem i koniec tylko z góry dziewczyny uważają mnie za cichego i albo przez to tracą zainteresowanie albo naprawde jestem za chudy i to główny problem. Nie jestem brzydki tylko chudy i wysoki i wiem że było mną zainteresowanych wiele dziewczyn, które dobrze mnie oceniali że jestem spokojny itp. Tylko albo one mi nie odpowiadały albo w połowie znajomości nim miałem jak je zaciekawić i wszystko się sypało. Nie potrafiłem dziewczyny zaprosić a jak to zrobiłem to miałem zawsze wrażenie że za szybko to robię i dziewczyna udawała że jej na mnie nie zależy. O co w końcu chodzi ????? Kobiety chcą wsparcia wspólnych podróży za granicę o których ja sam myślę. A tym czasem wolą chłopaków klnących albo takich co są wygadani i według mnie mają zero pojęcia o dorosłym życiu. Całują sie z byle kim na imprezach, gdzie te ideały ???? które były kiedyś. Proszę o pomoc jak sie zmienić i ewentualnie gdy znajdę ten ideał jak mam ją sobą zainteresować i dać znać że mi sie podoba a przy okazji ona sama odkryła że jestem ideałem i normalny facetem. Co dajmy na to po pierwszym spotkaniu ze znajomymi i rozmowie z zainteresowaną dziewczyna jeśli bym taką zauważył . Mam ją poprosić najlepiej o numer czy zaproponować kolejne spotkanie za tydzień na kolejnej imprezie . A może z góry na drugi bądź trzeci dzień gdzieś zaprosić. Znając życie zawsze na tym moja znajomości się kończyła z powodu braku odpowiedzi od dziewczyny albo nagłej obojętności. :| Ostatnio próbuje wypadać na sobotnie spotkania imprezy w domu z miłym towarzystwie a tu znowu lipa. Tekst od dziewczyny do mojej koleżanki. (Dlaczego twój kolega jest taki cichy ? Ręce mi wtedy opadły . Czy że jestem normalny i spokojny to jestem uważany za dziwaka??? Znajoma próbuje mi nawet pomóc i gdy poznaje fajne dziewczyny to specjalnie mnie przy nich zachwala a ja wiem że i tak prędzej czy później dalej nic z tego nie wyjdzie i zostaną tylko koleżankami :|

Gość gość
jestem taka jak Ty. trafiasz na nieodpowiednie osoby pod wzgledem Twojego charakteru, usposobienia.

Gość gość_023
Dziękuję za odpowiedź. Też zacząłem nad tym w ten sposób myśleć że trafiam na nieodpowiednie towarzystwo. Wszędzie widzę zakochane pary np student i studentka. Tam są idealne dziewczyny. Żałuję że nie poszedłem na studia :| Z drugiej strony nie dał bym rady na uczelni dlatego sie poddałem. :| Zastanawiam sie gdzie są te ciche normalne dziewczyny, gdzie takie mogę poznać w galeriach z przyjaciółkami, podczas spaceru. Tylko wtedy nie ma możliwości takiej dziewczyny zapoznać.