Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeprowadzka z Wrocławia do Warszawy czy warto ?

Polecane posty

Gość gość

Jak go w tym życiu bywa, dostałem propozycję pracy w Warszawie o jakiej we Wrocławiu mogę pomarzyć, firma chce mnie wykupić żebym tylko tam wyjechał, rzucić wszystko i wyjechać ? - trochę to trudne mając znajomych, mieszkanie i cała resztę we Wroc.

Gość gość
Nie zastanawiaj się ani sekundy Wyjeżdżaj jeśli to możliwe. Ja rzuciłem studia we Wrocławiu i wyjechałem za dziewczyną do stolicy i była to najlepsza decyzja w moim życiu mimo że nie jestem już z tą dziewczyną Stolica da ci większe możliwości niż Wrocław a nawet takie o których we Wrocławiu mogłeś tylko pomarzyć Zaufaj mi!

Gość gość
ale w-w jest najbardziej coolwym miastem w Pl. Jak wyjechać?

Gość gość
Nad czym się tu wogule zastanawiać? Wiadomo że masz wybrać Warszawę Powodzenia i Pozdrawiam

Gość gość
23.37 a ty masz wybrać słownik ortograficzny, gamoniu

Gość gość
Wszystko to co masz teraz we Wrocławiu będziesz miał i w Warszawie. Nie wiem ile masz lat bo jeśli jesteś młodym kawalerem to znajomi powraca się -kolega się ożeni koleżanka wyjdzie za mąż i dla ciebie nie będzie czasu Kumasz? A praca zostanie więc jak masz możliwość to chłopie Wyjeżdżaj

Gość gość
Ja też wybrałabym Wa wa

Gość kiełbasa w szpare i jazda
wawa ma więcej burdeli, wawa górą

Gość gość
Do gościa z 23:40 Wielmozny Panie przepraszam ze Pana urazilam. Proszę wybaczyć i więcej nie wyzywać.

Gość gość
Do gościa z 23 :37 Wielki Panie wybacz że napisałam z błędami? Proszę nie obrażaj tu nikogo Sultanie

Gość gość
Tu nie warto dawać jakie kolwiek rady bo zaraz debile się zjawia co tylko dokuczaja. Wybierz Warszawę jeśli masz okazję i nie czytaj dalej bo masa debili zaraz będzie do ciebie pisać

Gość gość
WARSZAWA

Gość gość
Nie da się ukryc, Warszawa daje zdecydowanie wiecej możliwości rozwoju, dlatego jestem za Wawą. Wiem ze we Wroclawiu jest fajna firma przeprowadzkowa http://www.przeprowadzki-marmad.pl/, tanio i sprawnie przeniosa Twoje rzeczy w nowe miejsce :)

Gość gość
Warszawa zdecydowanie. Ja też się zastanawiałem, ale jak nie spróbuję teraz to kiedy . Jestem na etapie odbioru mieszkania na Duracza 10 w Warszawie i uważam że to była najlepsza moja decyzja zawodowa.

Gość gość
Ja tak właśnie teraz zrobiłam, rzuciłam wszystko i się przeniosłam do Warszawy bo mi dała lepsze możliwości... czuje się tu zagubiona, ale jednocześnie jestem wdzięczna losowi bo to dla mnie jakaś szansa na lepsze życie

Gość gość
A tez pochodzę z miasta, ale znacznie mniejszego niż Wrocław... Razem z przeprowadzką zakończył się moj zwiazek bo moj partner nie zaakceptował mojej decyzji. ale mysle, ze jakby mnie kochal to daloby sie to pogodzic bo nie jest to wielka odleglosc. Warszawa zawsze mi się podobala jako miasto, mimo wszystko ciesze się, ze tu jestem, chociaz jest trudno jak na razie samej przystosować się do wielkiego miasta gdzie jeszcze nie mam przyjaciol ani nikogo praktycznie

Gość gość
Zdecydowanie warto, pod warunkiem że masz poważny powód do przeprowadzki. Ja wykonałem ten "transfer" ze względu na studia. Przy przeprowadzce pomogli mi http://przeprowadzka.wroc.pl/ , którzy w bardzo profesjonalny sposób dostarczyli wszelkie moje przedmioty, cale i ZDROWE. ;)

Gość gość
Zdecydowanie Wrocław! Niestety mam za sobą krok zw. z przeprowadzką z Wrocławia do Warszawy i piekielnie tego żałuję. Miasto jest spoko ale ludzie tutaj są okropni i nie mam tutaj na myśli rodowitych Warszawiaków, którzy są bardzo pomocni i życzliwi a to najgorsze tałatajstwo to, to co przybyło z innych części Polski. W każdym widzą potencjalną konkurencję, rozpychają się łokciami na lewo i prawo, żeby wypchnąć innych użyją wszystkich chwytów. Nie dla mnie to miasto. Fakt, że daje lepsze możliwości rozwoju ale jakim kosztem ... zamartwaniem się, czy to co mam dzisiaj będę mieć też jutro? ... Za kilka msc wracam do Wrocławia bo w nerwicę wpadnę tutaj.

Na pewno warto lecz jak we wszystkim są plusy i minusy. Warszawa : napewno większy rynek pracy, Stolica więc mnóstwo miejsc kultury, rozrywki i zdrowia. Więcej możliwości poznania ciekawych ludzi z całego świata. Minusy? Bardzo śmierdzące powietrze, korki w godzinach szczytu, kolejki prawie wszędzie. trzeba decyzje jednak podjąc samemu. A do takiej przeprowadzki mogę polecić firmę z której usług sam korzystałem. https://przeprowadzki-warszawskie.pl

Gość gość
Kto co woli... ja akurat wolę Wrocław od Warszawy

Gość Jaśmina

Ja we Wrocławiu korzystałam z firmy Marmad http://www.przeprowadzki-marmad.pl/  bardzo rzetelna firma. Wszystko elegancko przewiezione na czas, bez żadnych problemów. Nic nie zostało uszkodzone. I cena przystępna. Naprawdę bardzo kompetentni ludzie tam pracują .

Gość monialubicz

ja przeprowadziłam się do Warszawy i nie żałuję tej decyzji, znalazłam dobrą pracę i jakoś mi się tutaj żyje 😉 a przeprowadzając się skorzystałam z usług Wiki przeprowadzki, która bardzo tanio mnie poleciła i szybko przeprowadzila więc jakby ktoś potrzebował to proszę 

Gość Gabi

A ja akurat chcę się przeprowadzić z okolic Warszawy do Wrocławia.