Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płaczę

Polecane posty

Gość gość

Czuje się taka nieszczęśliwa teraz.

Gość gość
A dlaczego???

Gość gość
Bo nikomu na mnie nie zależy i nikt mnie nie potrzebuje. Jeśli umrę, to i tak nikt tego nie zauważy.

Gość gość
A dlaczego tak uwazasz???co cie tak zdolowalo???

Gość gość
Długo by pisać. Problemy z pracą, ludźmi, samotność, poczucie braku szans na zmiany. To, że po raz kolejny okazuje się, że tylko mnie na kimś zależy...

Gość gość
naprawde sprobuj zaglebic sie w prawo przyciągania poza tym nie jesteś sama,nawet jak Ci sie tak zdaje :)

Gość gość
Uwierz mi nie tylko ty tak masz...u mnie jest tez bardzo zle ale trzeba podniesc glowe i isc na przod.w zyciu jest czesto wiele problemow ale wszystkie do pokonania.Wiesz ze tam gdzie sa najpiekniejsze widoki nie ma drog na skruty.A ile masz lat wogole???

Gość gość
27 wkrótce będzie.

Gość gość
To jeszcze mloda jestes...uwierz mi...jeszcze duuuuuuzo przed toba...najwazniejsze wyciagac wnioski z obecnych lekcji...pewnie to ze tobie na kims zalezy a jemu nie cie tak zdolowalo...ale wiesz co?napewno w koncu trafisz na takiego ktory straci glowe dla ciebie a ty go rownie mocno bedziesz kochac...wiem wiem...wydaje ci sie ze to koniec swiata teraz...cierpisz...oj to glupie serce...ja tez tak mam...ale zastanow sie nad tym co ci podpowiada intuicja...sluchaj jej...ona jest niezawodna...