Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co mi to bylo, mam ochote strzelic sobie w leb...

Polecane posty

Gość gość

4 rano. W akcie desperacji, licząc, że pośpię dłużej niż 15 min ciągiem (póki co uskladalam z tych 15 minutowek 2,5h) przytachalam z przedpokoju hustawke elektryczna. Zadowolona z siebie wsadziłam w nią syna Efekt? Mały pieje z zachwytu, ja zdecydowanie nie pieje (a jak już to z rozpaczy), bo rozbudził się całkowicie i na jakieś 2 h mogę w ogóle zapomnieć o spaniu. A za 3,5h wstaje corka. Ktoś kiedyś napisal, że macierzyństwo, to eksperyment naukowy pokazujący jak długo można obejść się bez snu. Miał racje!

Gość gość
Jejku ile dziecko ma ze tak po 15 min spi?

Gość gość
Kawkę sobie zrób. Przynajmniej do pracy nie musisz iść.

Gość gość
życie :-( musisz nie spać

Gość M_1990
Ja jak byłam mała to spałam 15 minut i 15 Minut przerwy, znów 15 min i znów przerwa i tak w kółko...

Gość gość
I nigdy nie śpi ciągiem kilka godzin?

Gość gość
Wypij sobie energy drinka i zadzwon do babci, ze dzisiaj wnus idzie do niej na 3-4 godziny a Ty idziesz spac.

Gość gość
A mnie od tygodnia ząb boli. W sobote chodziłam już po ścianach, myślałam że oszaleję, nie mogłam sie na niczym skupić tylko na tym bólu zęba, a tu jeszcze dziecko mam 2letnie, a wizyta u dentysty dopiero pojutrze :(

Gość gość
Śpi 3h, ale tylko w wózku, w dodatku ten wózek musi jechać. A tak to budzi się co parę min. Czasem uda mu się przyznać na 40 min, czasem nawet godzinne, ale zwykle budzi się po 15-20. Dawała mm, to samo, ma smoczek , nic nie daje spanie z nim, śpi Ew tylko na rękach. Dawała niemiecki Sab Simplex , espumisan, leki na refleks, krople - kwas mlekowy, na jelita. Ma 3 miesiace. Babcie za granica, jestem sama. Niedawno się przenieśliśmy do innego miasta. I mam jeszcze 3 latek.

Gość gość
Masakra

Gość gość
Szczerze wspolczuje

Gość gość
włóż go do bardzo ciemnego pokoju i pusc z youtuba dzwiek suszarki lub okapu, powinno pomóc i w jakiś otulacz go włóż

Gość gość
współczuję

Gość gość
też takiego gagatka miałam...spał,jak królik...w efekcie,żeby sie nie darł,leżałam z nim praktycznie cały dzień,żeby choć trochę oko przymknąć...no ale Ty masz jeszcze trzylatka,to też jeszcze małe dziecko,potrzebujące mamy.Szczerze współczuję,a może nianię ,choć na dwie godzinki?

Gość gość
A karmisz tylko mm czy kp tez? Jesli tak to nakarm go na lezaco,brutalnie mowiac zatkaj go po prostu cycem i idz spac.

Gość gość
Współczuję autorko, wprawdzie mam (póki co) tylko córkę dwuletnią i akurat w miarę spała, to domyślam się, że czujesz się masakrycznie. Pociesz się, że to minie. A do tego czasu spróbuj jakoś zaangażować choćby niańkę na 2-3 godzinki dziennie, na ten najgorszy okres, żeby ciut odpocząć.

Gość gość
Dlatego nigdy wiecej dzieci niz jedno !