Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nudny Facet?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, jestem z facetem, który jest cudowny, miły, zaradny, uczynny. Bardzo dobrze mnie traktuje i Mówi e kocha. Jest Czuły. Spotykamy się codziennie od 1,5 roku. jednak wydaje mi się ze jest nudnY. Rozmawiamy, ale nie na niczego ciekawego do powiedzenia. Często mu mowie ze jest sztywny. Drugie pytanie czy uważacie nasz związek za nudNy? Tak mi się wydaje. Pracuje od 8-16. Jak wraca z pracy Jedzie do domu na obiad. Po obiedzie albo idziemy do niego albo do mnie jak pogodY nie ma. Siedzimy na laptopach ucząc się. Czasami zagramy w jakieś gierki, poogladamy film. Jezelu jest pogoda to stara się mnie wyciagnax wyciągnąć na rower, często wieczorne bieganie. Ostatnio wprowadził Tennis, wiec czasem idziemy pograć. W weekEnd jak jEst szkoła to siedzimy cały dzień. Jak nie to wyjeżdżamy gdzie, to w góry pochodzić, Jak jest okazja na jakąś imprezę. Cały maj mamy obłożony weekendy, jedziemy na impreze firmowa jego, później w góry, później do holandii. Chce mnie zabierać w różne miejsca, jakieś wycieczki. Jednak musimy Oszczędzać, bo chcemy wziąść slUB. TaK wiec, ostatnio przeważnie siedziny w domu i mi się nudz. Mój facet nie ma takich prawdziwych przyjaciół ani znajomych. Nie wychodziMy z nikim, a jak wyjdziemy to bardzo rzadko. Czasamu sama wychodzę z koleżankami, oN wtedy idzie z kolegami. Widzę jak moja znajona wychodzi ze swoim facetem gdzieś ze znajonymi codziennie to mi szkoda.

Gość gość
sama jesteś nudna, wypisująć tak denne wypowiedzi. Jeśli Ci nie pasuje, to zerwij z nim, a on powinien poszukać naprawdę wartościowej kobiety, z którą spędzi resztę życia, bo Ty nią nie jesteś.

Gość Żelbet
Jak jest w Tobie zakochany i czuły to pewnie zrobiłby wszystko żebyś była szczęśliwa ;) Może sama zabieraj go często na imprezy i różne takie spotkania towarzyskie, powiedz, że brakuje Ci szaleństwa i że się po prostu nudzisz. Z tego co piszesz to on coś tam próbuje, może przejmij inicjatywę bardziej - jak Cię kocha to się Twój sztywniak wyrobi dla Ciebie :) wgl warto o tym porozmawiać z nim zamiast na forum pisać xd