Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie zdałam matury

Polecane posty

Gość gość

Witam Zwracam się do Was tutaj, ponieważ nigdzie indziej nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytania. Jestem tegoroczną maturzystką i nie wiem czy uda mi się zdać maturę z matematyki na 30%. Przerosła moje możliwości tudzież ze względu na niełatwą sytuacje rodzinną egzamin kompletnie mi nie poszedł i nie wiem czy uda mi się go zdać. Mam kilka pytań do osób,które są na studiach lub do tych, które miały podobną sytuację. Mianowicie czy jeśli będę musiała pisać poprawkę w sierpniu ( wyniki są około 10. września) BĘDĘ MIAŁA SZANSĘ DOSTAĆ SIĘ GDZIEŚ NA STUDIA ? Dodam, że z rozszerzeń jakich się podjęłam oczekuje dobrych wyników. Chodzi mi o to czy po prostu we wrześniu rekrutacje na takie uczelnie jak UW, UJ,UKSW, UAM są już zamknięte? Czy we wrześniu po maturze poprawkowej można się jeszcze na nie dostać? Jeśli tak to co powinnam zrobić? Rejestrować się na portalach tych uczelni i czekać do 30,06- wtedy sa wyniki matur czy czekać do poprawki? Bardzo proszę o pomoc, jestem załamana

Gość gość
Dziewczyno co się martwisz . Poczekaj aż będa wyniki! Na razie odpoczywaj, będziesz jeszze miała czas się martwić

Zależy na jakie kierunki, tylko i wyłącznie. Na wielu z nich były we wrześniu wolne miejsca na wszystkich wymienionych przez Ciebie uczelniach. Nie trać nadziei , może zdałaś

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo