Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olał mnie olałam go

Polecane posty

Gość gość

Zerwał ze mną, więc i ja zamilkłam. On jednak mimo to już po 2 dniach znowu zaczął pisać do mnie. I tak aż do tego wekendu. Jak przestac o nim myslec?

Gość gość
Ja sie chyba od niego uzaleznilam. Rozmawialiśmy po 6 godzin dziennie, a spotykalismy sie czesto. Nie wyobrazalam sobie dnia bez rozmowy z nim. Ciezko mi sie odkleic. On tez jakos ani z facebooka mnie nie wyrzucil ani nic. Tylko nawet teraz jak sie nie spotykamy to czuje ze on tam gdzies jest i znowu zaraz napisze.

Gość gość
Jak to wszystko łatwo powiedzieć, ale już trudniej zrobić:-(

Gość gość
Ja milcze od tygodnia i mu nie odpisuje, ale duzo mnie to kosztuje. Bo tak naprawde to tylko czatuję az napisze do mnie, mimo ze nie mam zamiaru mu odpisac. Tak jakbym bez dziennej dawki tego nie moglabym życ.

Gość gość
Brakuje, ale jest też inna kwestia. Powodem rozstania było to, że on mi się przyznał, że spotyka sięz inną. Teraz wychodzi na to, że tamtej nie zostawi, a chce też mnie. Nie moge się na to zgodzić.

Gość estetycznienieestetyczna
rozumiem,no to zmienia postac rzeczy. W takim razie odetnij się od tego,znajdź sobie zajęcie i nie myśl tyle o nim.

Gość gość
Tez tak mialam i mam z mezem. nie umiemy nie odzywac sie do siebie. Kiedys go wywalilam z domu i co, co godzina ja albo dzwonil. W pracy nonstop dzwonimy, piszemy.

Gość gość
Jak on zerwał bez powodu to najwidoczniej nie było jednak to dla niego :/ Może wcześniej dawał jakieś znaki czy coś - chyba nie byliście ze sobą szczerzy do bólu, przynajmniej on - jak tak zrobił no to trudno, wyszło jaki jest naprawdę, a tego jego prawdziwego oblicza przecież nie kochasz xd Czeka Cię ciężka rozmowa... Nie znam szczegółow zresztą

Gość gość
Czuje sie czasem winna temu, że on ma inną na boku, bo chyba znalazł ją wtedy gdy raz sie pokłócilismy i ja milczałam 2 tygodnie.