Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akamalana

Samodzielna budowa wibratora

Polecane posty

Gość Akamalana

Jest możliwa? Próbował ktoś? Albo chociaż dildo ale wolałabym jednak coś wibrującego. Do sexshopu wstydzę się iść. Poza tym tam drogo, a ja mam tylko kieszonkowe. Niby taniej jest w internecie ale obawiam się, co będzie gdy paczkę od kuriera odbiorą... np. rodzice? Zapadłabym się chyba ze wstydu pod ziemię. Są może jakieś strony internetowe poświęconej tej tematyce? Bo ja nic nie znalazłam. Jak wpiszę budowa wibratora to mi wyświetlają linki do producentów stołów wibracyjnych do wyrobu kostki brukowej :/

Gość gość
Zawsze możesz zamówić przesyłkę 'poste restante",czyli z odbiorem na poczcie.

Gość gość
w sumie to miałem w zamiarze napisać coś prześmiewczego, ale naszło mnie na poważne rozważania ... potrzebowałabyś formy, silikonu do zrobienia odlewu i jakiegoś sliniczka. uważam, że to gra niewarta świeczki. drogo, trudno i o dobry wyrób trudno. no chyba, że właśnie świeczki użyjesz.

Gość doradca seksualny
Idziesz na sklepu żelaznego i prosisz o ucięcie trzydziestu centymetrów pręta o średnicy fi 22 (rozumiem, że jak masz kieszonkowe to jesteś młodziutka). Dajesz tokarzowi na flaszkę za zatoczenie końcówki promieniem R11. Nasadzasz tak wykonaną końcówkę do kupionej w promocji młotowiertarki i miłej zabawy :)

Gość doradca seksualny
Aha, nie zapomnij włączyć udaru!

Gość Akamalana
Rozmawiałam właśnie z koleżanką i ona mówi, że może mi dać swój poprzedni, bo teraz ma inny, większy. Początkowo się ucieszyłem. Ale za chwilę naszły mnie wątpliwości. Bo przecież ona go używała, wkładała do własnej c**y, tam był jej śluz, a teraz ja miałabym... Czy używanie takiej rzeczy wcześniej użytkowanej przez kogoś innego jest etyczne i higieniczne?

Gość gość
wygotuj we wrzątku, a dla świętej pewności wsadź na chwilę do mikrofali.

Gość Akamalana
A nie zniszczy się? To prawdziwy wibrator elektryczny, nie dildo. Jak wrzucę do garnka czy do mikrofali to nic się nie stanie? Podobno do mikrofali nawet sztućców nie można wkładać, bo są metalowe.

Gość gość
Idz normalnie do sexshopu a wczesniej odwiedz ich strone internetowa i przejrzyj co Ci odpowiada finansowo. Tez kiedys sie wstydzilam i moja pierwsza wizyta byla tak dretwa jak pierwszy raz :D ale oni sa tam taaak mili bys sie dobrze czula. Pozniej bedziesz tamm wchodzic jal do siebie ;) warto!

Gość gość
Dziewczyno kuźwa brzydzisz się po drugiej dziewczynie? A jak jesz sztućcami to też się brzydzisz że ktoś nimi wcześniej jadł? Dała Ci za darmo to bierz i wsadzaj sobie a nie jeszcze kuźwa wydziwiasz.

Gość Akamalana
Nie mam kasy na nowy. Nie chcę z sexshopu. POzatym wstydzę się bo moje miasteczko nie jest aż takie ogromne i wszyscy wszystkich znają. Przynajmniej na dzielnicy. Druga sprawa to mam tez inne potrzeby i kasa tam bardziej potrzebna. Nie zarabiam jeszcze. Tyle mam co sobie uskładamz kieszonkowego. Ponawiam pytanie. Czy włożenie wibratora do mikrofali nie zniszczy jakoś jego wewnętrznych układów albo coś? Może jednak bezpieczniejszy byłby wrzątek?

Gość gość
Nie wkladaj do mikrofali bo stopisz plastik ;) lub gume a wodą możesz go uszkodzic ;) lepiej wodą utlenioną przemyj :) ile masz lat?

Gość Akamalana
14. W czerwcu będzie 15.

Gość gość
No to młoda faktycznie :-) no dobra rozumiem Cię że chcesz sobie zrobić dobrze a sie wstydzisz. To namoczysz szmatkę wodą utlenioną i wyczyścisz go ;-)

Gość a  fe
gość dziś wygotuj we wrzątku, a dla świętej pewności wsadź na chwilę do mikrofali. xxx :D :D :D ...i uformuj sobie wg własnych potrzeb :classic_cool:

Gość Akamalana
@ gość 14:12 Nie, nie brzydzę się jej. To moja bliska przyjaciółka choć znacznie starsza. Uczyła mnie nawet całowania bo ja wtedy jeszcze ani razu się nie całowałam i trochę się bałam jak wypadnie pierwszy mój pocałunek z chłopakiem. No i dobrze wypadł choć nie tak dobrze jak z przyjaciółką bo ona całuje cudownie ale nic dziwnego bo ma wprawę jest starsza i doświadczona. To może rzeczywiście przesadzam z tym myciem wibratora? Po prostu umyję go i już. PS. Żałuję że dałem jej wiek 14 lat. Mogłem dać więcej. Bo szykuje się fajne prowo. Ale przecież nie bede sie rozpisywał o lesbijskich doznaniach 14-latki. Dobra, zaraz wymyślę inne prowo z nieco starszą dziewczyną. Ten temat zamykam, bo zaleciało niechcący pedofilią. Wasz oddany PROWOKATOR :D

Gość gość
Nie zapomnij poświęcić w kościele, wtedy będzie gwarancja na to, że robisz coś świętego. A może i batman Ci pomoże.