Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK zmnieszyć apetyt SPRAWDZONY SPOSÓB

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo duży problem z moim apetytem - najbardziej wieczorem i przed okresem - wtedy apetyt jest największy - czy znacie jakiś sprawdzony przez siebie sposób na to jak zmniejszyć apetyt?

Gość gość
Ja miałam podobny problem, głównie duży apetyt wieczorem ale pomogła mi HIPNOZA http://hipnosencja.pl/ - którą poleciła mi koleżanka. NIE dość że zmniejszył mi się apetyt to jeszcze schudłam już 4 kg w miesiąc czasu :) Polecam sprawdzić CI te nagrania - bardzo łatwe w obsłudze i faktycznie działają

Gość gość
Ja próbowałam zielonych herbat, albo kawy. Jak jestem głodna, to robię sobie coś do picia. Na jakiś czas pomagało, ale kawa to trochę błędne koło, bo najpierw apetyt mijał, a później kawa zwiększa krążenie itd. i trzeba było nadrobić jedzenie. Mój problem to były: - chleb, - słodycze, - fast foody. Jak tego uniknąć? Otóż da się i to właśnie kwestia psychologii. Gwarantuję Ci, że jeśli te rzeczy wytniesz ze swojej diety, to nawet bez specjalnych treningów zaczniesz chudnąć. I nie przejmuj się, że idzie relatywnie wolno. Wolno to po pierwsze zdrowo, a po drugie estetycznie, bo skóra jest wchłaniana razem z tłuszczem. Najgorsze co można zrobić to schudnąć 10 kilo w miesiąc. Będzie TAKI zwis, że szok. Dlatego pomału, bez spiny dziewczyny. Hipnozę i afirmacje na odchudzanie w nagrania na mp3 jak najbardziej polecam, bo mi wiele razy pomogły.

Gość gość
Na maila wysyłają praktycznie za kilka minut. Zamawiałam u nich kilka produktów wspomagających odchudzanie. Płyta idzie jakieś 2 - 3 dni w zależności od poczty. Opinie w internecie mają dobre, ale nie dziwie się, bo masz dwa tygodnie na zwrot w razie czego, więc nawet jeśli na Ciebie nie zadziała, to zwrot i tyle. Ja jeszcze niczego nie zwróciłam, bo naprawdę się opłacało. Nawet czasem śledzę czy nie mają nowych nagrań ;)

Gość gość
Ile udało Wam się schudnąć maksymalnie dzięki samemu zmniejszeniu przyjmowanego jedzenia?

Gość gość
Najlepszym sposobem na zmniejszenie apetytu jest-wmówienie sobie ,że nie lubi się niektórych produktów/potraw. Ja np. wmówiłam sobie,że nie lubię słodyczy (chociaż każdy je lubi) i od kilku lat nie jem ich. Czasem tylko za namową kogoś zjem ciastko lub coś słodkiego. Polecam to jest najlepszy sposób.

Gość gość
WCZORAJ zakupiłąm te nagrania hipnosencja na maila i przesłuchałam cały trans o godzinie 18 - NIC NIE ZJADŁAM DO PÓJŚCIA SPAĆ :) Rewelacja - czy taki efekt będzie codziennie? Też tak szybko efekty miałyście?

Gość gość
No to co piszesz powyżej to własnie idealny przykład hipnozy. Hipnoza działa właśnie w taki sposób.

Gość gość
Ja po 2-3 tygodniowym treningu z takimi nagraniami hipnozy tak miałam - apetyt spadł o połowę, wieczorne podjadanie znikło na stałe :) Hipnoza działa tak że wyrabia nawyki - dlatego taka skuteczna jest

Gość gość
Faktycznie to sprawdzony sposób na to jak zmniejszyć apetyt :) Na mnie tez działa - efekty już po jakichś 5 dniach :)

Gość gość
Jak sobie to w mózgu ustawisz, to nie ma bata żeby się nie udało. Bo to mózg wszystkim steruje.

Gość gość
Na początku próbowałam jakieś picie wody przed jedzeniem, później masa różnych tabletek, ale to nie działa. Mi pomógł taki auto coaching z hipnozą. Stosowałam też wspomniane przez Was nagrania, jednak ja zaczęłam od amerykańskich nagrań, bo mieszkałam w stanach jakieś 5 lat temu. Mimo wszystko to nie ma różnicy, jak nagranie jest dobre to efekty przychodzą szybko.

Gość gość
Też szukałam kiedyś sposobu na to jak zmniejszyć apetyt i zaczęłam brać tabletki ale to efekt yoyo...

Gość gość
A może wiecie co warto jeść żeby zmniejszyć apetyty na słodyczy i wieczorem?

Gość gość
Chrom w tabletkach poczytaj sobie w necie

Gość gośćula
zjedzcie sobie na kolacje wysokobiałkowy produkt np wędzonego łososia który ma raptem 100 kcal w 50 gramach i aż 20 g białka. Białko długo się trawi wiec i długo nie czuje się głodu. Poza tym jest niezbedne przy diecie by nie gubić mięsni bo podczas odchudzania najpierw schodzą miesnie a nie tłuszcz. trzeba przyjmowac minimum 1,4 g białka na 1 kg masy ciała.

Gość gość
Najprościej biegaj jak najdalej od lodówki, a słodycze trzymaj w piwnicy, nie będzie ci się chciało po nie iść.

Gość gość
UWAGA NA HIPNOZĘ! Z tym nie ma żartów. Chciałam wyłączyć sobie z diety słodycze, ostatnio zjadłam czekoladę i strasznie mnie zmuliło. Pomyślałam, że to może przypadek, ale po tygodniu spróbowałam cukierków i mam w głowie takie przeświadczenie, że robię coś zakazanego i bardzo złego i po zjedzeniu ich robi mi się jakby niedobrze. Jak nie jesteś gotowa na taką zmianę, to lepiej nie baw się hipnozę. Niektórzy już wolą być grubasami, żeby tylko nie rezygnować ze swoich ulubionych przekąsek.

Gość gość
No bo hipnoza tak działa - tak samo z paleniem - ludzie po hipnozie jak pala papierosa to się duszą dymem jak za pierwszym razem... W odchudzaniu podobnie, zjesz troche od razu czujesz sytość, nie czujesz potrzeby słodyczy i się chudnie - u nie już 20 kilo w ciągu ponad pół roku - MEGA POZYTYWNA ZMIANA - aż dziwne, że tak skuteczny sposób na to jak zmniejszyć apetyty a ludzie i tak wybierają tabletki...

Gość gość
mnie pomaga picie dużej ilości ziołowych herbat, najlepiej czystek, bo on hamuje apetyt i chęć na słodycze, jedna szklanka napewno nie wystarczy, trzeba pić przynajmniej 3 lub więcej. Dodatkowo codziennie spirulina,alga, która bardzo mocno odżywia organizm i hamuje tym samym apetyt, ja kupuje w tabletkach bo proszek ma specyficzny zapach. Po miesiącu zauważyłam ogromna poprawę, skóra, włosy i paznokcie są w świetnej kondycji, kupuje tylko tutajhttp://www.ziolavita.pl/spirulina-250mg-400-tabl-myvita-p2014.html

Gość gość
ta hipnoz faktycznie pomaga zmniejszyć apetyty i to o połowę - REWELACJA

Gość gość
A czy to pomaga na stałe zmniejszyć apetyty czy tylko zmniejsza apetyty jak sie słucha tych nagrań?

Gość gość
Hipnoza w ponad 80% przypadków powoduje trwałe zmiany - także kilku razowe przesłuchanie takich nagrań może spowodować trwałe zmiany w żywieniu, stylu życia i w efekcie odchudzaniu

Gość gość
udało się zmniejszyc apetyt już pod 3 dniach - polecam :)

Gość gość
W pakiecie jest taniej a te pozostałe 2 nagrania też bardzo ciekawe :)

Gość gość
no nareszcie skuteczny sposób na to jak zmniejszyć apetyty na słodycze i podjadanie

Gość gość
Najlepszy sposób na ograniczenie apetytu to picie drożdży. Ja stosuję, po niczym innym nie miałam takiego efektu.

Gość gość
te nagrania hipnozy na mniejszy apetyt faktycznie bardzo skuteczne - juz 3 kilogramy mniej waże