Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta89y

Trwała i matowa pomadka do ust

Polecane posty

Gość Edyta89y

Za tydzień będę świadkiem na ślubie koleżanki. W związku z tym chciałabym dobrze wyglądać. Postanowiłam, że tym razem postawię na klasykę. Czerwona sukienka, włosy upięte w gładki kok, czarna jaskółka na powiece i krwistoczerwone usta. Aktualnie do znalezienia pozostała mi tylko szminka. Szukam czegoś matowego, trwałego i w dobrej cenie. Na szminkę nie chciałabym wydawać więcej niż 50 zł. Pomożecie?

Gość Ida181na
Od kilku tygodni mam przyjemność malować usta pomadkami Melkior Professional. Jestem oczarowana ich jakością. Nie tylko utrzymują się na ustach 8 h, ale przede wszystkim nie ścierają się podczas jedzenia. Wesele to taka uroczystość, na której nie brakuje toastów, toteż mogę polecić je z czystym sumieniem. Z twojego opisu wynika, że najbardziej odpowiadałby Ci odcień Fire, ale myślę, że dobrze byłoby, gdybyś porównała sobie dostępne odcienie. Materiałów w internecie nie ma zbyt wiele, ale może te zdjęcia Ci pomogą. http://dojrzalakobieta.pl/szminka-idealna-na-wiosne-poznaj-wyniki-testow-redakcyjnych-pomadek-melkior-professional/2/