Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komunista Duda vs Komunista Komorowski

Polecane posty

Gość gość

Podajcie choć jedną różnice występująca między tymi dwoma lewakami.

Gość gość
pierwszy chce wsadzac do więzienia za in vitro a drugi nie

Gość gość
Duda niekogo nie chce wsadzac. To propaganda medialna.... Duda chociaz obnizy wiek emerytalny i vat do 22% jak było. Przynajmniej obiecuje. A jak nie to obiecuje dymisje.

Gość gość
jeden chce finansować invitro z podatków a drugi wsadzać za invitro do więzień, kwintesencja komunistycznego lewactwa po obu stronach

Gość gość
dla obydwu socjalistycznych kandydatów człowiek jest bydłem do okradania przez państwo biurokratów

Gość gość
Bez zmian w podejściu Dudy i Komora do podatników. Dalej czeka nas ostra konfiskata własności przez państwo biurokratów.

Gość gość
jak Duda nie chce wsadzać skoro sam podpisał taką propozycję ustawy do Sejmu

Gość gość
Komunizm obu kandydatów jest zatrważający, czy oni mają obywateli wyłącznie za krowy dojne do wydojenia?

Gość gość
Obydwaj pochodzą z Unii Wolności stworzonej przez Układ z Magdalenki.

Gość gość
na czym polega ich komunizm?

Gość gość
Żaden z ich nawet nie wspomni na temat obniżania podatków. Ludzie z układu mają w d**pie okradanych podatników.

dla mnie to było dobre przedstawienie z obydwu stron.Na jednego będą głosowali zwolennicy in vitro oraz obrońcy tolerancji,na drugiego natomiast górnicy i rolnicy! Fantastycznie smiech.gif .I jeszcze to mówienie o tym,że pomaganie Ukrainie(a raczej rządowi ukraińskiemu?? czczącemu OUN i UPA) leży w naszym interesie narodowym. Niestety naród jak zwykle nie widzi,że kandydaci głównych partii zgadzają się w kwestiach dotyczących spraw zagranicznych(vide haniebne przyznanie republiki kosowskiej,Kosovo je Srbija!) czy też wtrącanie się w nie nasz konflikt na wschodzie. Zapewne większość z was nawet nie słyszała,że żydom za holokaust będzie wypłacała Polska,nie niemcy. Nie wiem jak Wy,ale ja mam dosyć włażenia tam gdzie słońce nie dochodzi ,,braci'' zza oceanu czy tym drugim,o których nie wolno mówić,ponieważ nie dość,że przez to niszczymy sobie relację z sąsiadami,to jeszcze gdy przyjdzie co do czego,to i tak w***bią nas ,,bracia z zachodu'' ,tak samo jak na konferencji jałtańskiej! Dlatego dla mnie żaden kandydat,ani żadna partia,która będzie kontynuowała taką politykę zagraniczną,nie jest dla mnie godna zaufania i żadnemu z polityków tychże partii nie podałbym ręki.

Gość gość
na czym polega ich komunizm? x ingerencja w każdy aspekt życia obywateli, rozbudowany system biurokracji, miliony urzędników inwigilujących obywateli, wysokie podatki uniemożliwiające prywatną kapitalizacje rodzimych firm, państwowa jednolita edukacja, państwowa służba zdrowia, państwowy monopol ubezpieczeń społecznych itd

Gość gość
a chyba cię i tobie podobnym posrało :O jestem zniesmaczona waszym podejściem do sprawy :O potraficie odróżnić kłamcę obłudnika oszusta który wszystko zrobi plus!!! sprzeda na śmierć własną matkę i rodzinę aby tylko własny tyłek i wygodę utrzymać ?!!! taki jest Komoruski ! to hańba dla Polski !~to oszust który kłamie bo tak mu kazano ! on kałmie i wciska kity które jawnie można sprawdzić ! Ponieważ ludzie mają dostęp do wiadomości !! A on kłamie wprost! na antenie , oczernia inteligentnego Dudę ! Kłamie ....zmieniając fakty i zdania które wypowiedział Duda ! Ludzie ! Kochani ja was błagam , nie oddajmy Polski Niemcom tak jak chce PO ! jak chce Tusk ! jak to robi nasz "prezydent" ! Bądźcie myślący ! przecież Komorowski to oszust ! Żyd ! Płaci żydom z naszych podatków krocie odszkodowań ! A za co? ja pytam ? Za co? Za to że pomagaliśmy im nasi dziadkowie , nasi rodzice ! Teraz żyd od nas bierze pieniądze? Bo nasz sam prezydent jest żydem ! A Tusk szkopem ! dlatego Polski NIE MA !!!

Gość gość
Niewolniczy system im nie przeszkadza, ważne żeby koryto było pełne dla rządowych świń

Gość gość
Zamknij morde histeryczko pisowska

Wybacz,Szanowna,jednak ja nie potrafię poprzeć ludzi,którzy dają pełne poparcie dla rządu ukraińskiego(zapewne nie słyszałaś o ustawie,która robi ze s******nów pokroju bandery,szuchewycza bohaterów),ponieważ straciłem połowę rodziny na Wołyniu w roku 1943! Nie umiem wybaczyć po prostu nie potrafię.

Gość gość
Brak debaty na tematy odbiurokratyzowania gospodarki i obniżania podatków czyni z obu kandydatów zwykłe bezideowe systemowe marionetki operujące tematami nieistotnymi i zastępczymi dla przeciętnego obywatela.

Gość gość
gość dziś Zamknij morde histeryczko pisowska xxx zamknij sam ty parszywy sprzedajny pomiocie ! ty człeku bez kultury ty chamie bez zasad i odrobiny honoru ! ty plebsie jakich teraz w Polsce coraz więcej bo poziom nauczania się obniżył a kultura sięgnęła dna rodem z zachodu !

Gość gość
Na jesień wybieramy Kukiza, Korwina i Narodowców do Sejmu. Systemowe próchna nadają się do skansenu dla socjalistycznych odpadów popromiennych.

Gość gość
nacjonalista1995 dziś xxxx ja rozumiem, ale nie widzę żadnej innej opcji w tym przypadku" dla naszej Polski i sądzę , że ludzie pokroju Pana to rozumieją ?! Nie chcę tkwić na obcej ziemi do zasranej śmierci a współczesna polityka i rząd na czele oszusta który nie wiadomo skąd się wziął ?! Gwarantuje tylko jedno...podwładność dla byłych okupantów naszego kraju ! Tego żaden szanujący się Polak i szanujący własne pochodzenie i ojczyznę....nie chce !

Rozumiem motywy Twojego postępowania,jednakże wiem również,że tak naprawdę czy wygra jeden czy drugi to nic się nie zmieni.I tak będziemy na obcej ziemi,ponieważ obydwoje kochają usa i sprawią ,że tak naprawdę dalej będziemy pchać się na obce wojny w imię amerykańskich interesów oraz tych drugich,których nie można oficjalnie krytykować.

Gość gość
Omijanie kwestii gospodarczych przez Dude i Komorowskiego świadczy o ich analfabetyzmie ekonomicznym czyniąc z nich niepoważnych kandydatów na stanowisko Prezydenta. Prezydentem powinien zostać profesjonalny Manager, a nie tępy urzędas bez wiedzy ekonomicznej.

Gość gość
Autorze, o tej porze powinienesjuz spac, jutro do szkoly. :) Nie zakladaj tematu, jesli nie orientujesz się w sprawach politycznych. A wedlug Ciebie to w siedzibie SLD byla jakas debata? Myslales , ze to Miller z Napieralskim???:)

Gość gość
Jest takie powiedzenie "Gdyby na Saharze rządzili Socjaliści to by nawet tam piasku zabrakło" hehehehehehe.... prawda :)