Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komunista Duda vs Komunista Komorowski

Polecane posty

Artur Sandauer: "W czasie wojny zginęli prości Żydzi i wybitni Polacy. Uratowali się wybitni Żydzi i prości Polacy. Dzisiejsze społeczeństwo w Polsce – mówi Sandeuer – to żydowska głowa nałożona na polski tułów. Żydzi stanowią inteligencję, a Polacy masy pracujące."

Gość gość
nacjonalista żyję w kraju którego ...nie trawię , lekko stwierdziwszy. Żyję bo muszę , ale wiem co straciłam przez te lata jak tu jestem , kiedyś to były czasy które określano mianem najlepszych, obecnie widzę to samo co tutaj gdzie jestem. Tylko "możliwości" że tak ujmę , są bardziej wygodne jak dla mnie i mojego stylu bycia. Bardzo ubolewam nad tym ,że stajemy się tak bezdusznym płytkim narodem bez jakichkolwiek zasad, kultury, manier,i zasobu wiedzy jaki kiedyś nam przekazywano w chociażby takich zwyczajnych szkołach jak podstawówka. Obserwując tutejszą młodzież odnoszę wrażenie ,że nasza obecna już prawie niczym się nie różni. Nawet nie wiesz ,czego uczą tutaj na lekcji Historii ! A właściwie , czego NIE UCZĄ ! DE nie jest państwem demokratycznym tak do końca pod względem opieki bardziej socjalistycznym ale rozwój i edukacja tutejsza straszy pajęczyną ! Historia to mit a wszelakie usamodzielnienie jednostki w życiu jest całkowicie tematem tabu. Dziwne , ale w ustroju demokratycznym czuję się jakby ktoś sprzedawał mi towar z "lewej półki" jak za komuny :)

Chociaż dzieli nas różnica wieku,to jednakże w sprawach państwa mamy podobne poglądy.Oboje widzimy upadek tego kraju pod okupacją .Ja też się w tym kraju duszę.Wiem,że to państwo jest moje tylko teoretycznie,bo praktycznie rzecz biorąc nie mamy w nim nic do powiedzenia.Jedyną szansą dla tego kraju jest połączenie sił kandydatów antysystemowych(Kukiz,Korwin,Kowalski,Wilk) w celu przywrócenia w końcu Polakom władzy w Polsce.Zawrócenie z obrzydliwej drogi zachodniej zgnilizny i degeneracji.Tylko jedność może nas w tym momencie uratować. Serbowie mają powiedzenie +CCCC+(Samo sloga Srbina Spasava-bo C w cyrylicy czytamy jako S).

Gość gość
Zawrócenie z obrzydliwej drogi zachodniej zgnilizny i degeneracji.Tylko jedność może nas w tym momencie uratować. Serbowie mają powiedzenie +CCCC+(Samo sloga Srbina Spasava-bo C w cyrylicy czytamy jako S). xxx otóż to ! ale jak zjednoczyć tak skłócony naród ! jeszcze nigdy takiego szamba w Polsce nie było , jak od czasów rządu PO! Nigdy naród nie był tak podzielony nawet między rodzinami ! Ludzie ogólnie stają się coraz bardziej obcy sobie a walczą między sobą jak sępy .

Gość gość
I tak Duda sie w debacie skompromitowal

Gość gość
"Jedyną szansą dla tego kraju jest połączenie sił kandydatów antysystemowych(Kukiz,Korwin,Kowalski,Wilk)" a co z Braunem?

Gość gość
gość dziś I tak Duda sie w debacie skompromitowal xxx czym ? że był kulturalny ? że nie był kłamcą ? oszustem jak Komorowski? że szanował pauzy, przerwy jakie obowiązywały pomiędzy wypowiedziami , nie wpieprzał się między słowa jak komor ? Że miał do tego warchoła zaprzańca wieśniackiego? Że słuchał tych kłamstw , fałszu i obłudy tego przydupasa tuskowego? Ja was błagam ! Jak szanujecie chamstwo to sobie głosujcie ....ja wybieram inteligencję kulturę szacunek i dobroć ! Cechę ostatnią , która ostatnio za rządów PO straciła całkowicie na wartości ! Bo liczy się tylko wyzysk !

Gość gość
Korwin jest morswinem i krolem zycia

On oczywiście też,chociaż lekko mnie martwi jego fanatyczne religijne podejście(sam jestem ,,niezbyt wierzący) i lekko bałbym się tego,ale ogólnie jest w porządku. Co może pokłócić skłócony naród,a nawet narody? Ryzyko katastrofy. Do niedawna było nie do pomyślenia,żeby Macedończycy,Bułgarzy i Grecy weszli w jeden sojusz,teraz w obliczu ryzyka albańskiej agresji(napady na posterunki policji w Macedonii) i panoszenie się albańców oraz planach stworzenia wielkiej albanii sięgającej niespełna 500 tys km km(większej od Polski) te narody połączyły się w jedno,a Serbowie dołączyli do sojuszu!!!Tylko realne ryzyko i przebudzenie świadomości oraz zdanie sobie sprawy z realnego zagrożenia może nas uratować!

Gość gość
No co ty gadasz Duda i szacunek! On chce do wiezienia wsadzac wszystkich za byle co

Gość gość
wsadź sobie swoje resztki zwojów mózgowych do pierdla niech odpoczną bo ci się przegrzaly ;) Okkk?

Oczywiście w polskich,a raczej ,,polskojęzycznych'' mediach praktycznie ani słowa o agresji albańskich terrorystów na Macedońską ludność cywilną.O sojuszu też się dowiedziałem,bo koleżanka przesłała mi materiały z ich mediów.Jeśli albańczycy się rozbestwili na bałkanach,to znaczy,że dostali znowu zielone światło od usa(które jest w stanie wojny przez 222 lata z 239 lat swojego istnienia).Jeśli agresja islamskich bojowników się uda,będziemy mogli się spodziewać ekspansji islamu nie tylko z zachodu,ale również z południa.Bo to już nie chodzi tylko o islamskich sunnickich fanatyków,ale także o Turcję,która jeśli Erdogan osiągnie w najbliższych wyborach prezydenckich 66,6% poparcia(w sondażach ma ponad 70) to Turcja stanie się republiką islamską.Jeśli najczarniejszy scenariusz by się spełnił,wtedy mielibyśmy dwie dosyć spore republiki islamskie !!A nie muszę wspominać,że Erdogan po cichu marzy o restauracji imperium osmańskiego,tak więc szykujmy się na najgorsze,zwłaszcza,że 80 tys albańczyków z kosowa dostało się do Węgier!!Dlatego trzeba popierać południowych Słowian w walce z terroryzmem!! Kosovo je Srpsko, j*** siptare!!!!

Gość gość
Za in vitro chce wsadzac do wiezienia, podpisal ustawe

Gość gość
i takich jak ty nalezy wsadzac do pierdla bo stanowisz zagrozenie dla normalnie funkcjonujacych ludzi upierdliwcu chory nałeb

Gość gość
no ej proszę, kłóci się o in vitro jakby przyszłość Polski zależała od pipy ! Przecież problem nie leży w tym ,że faceci nie mogą ,tylko w tym w czym tkwimy od czasów UE co jemy jak żyjemy i czym oddychamy ! Ale NIE każdy chce sobie wygodnie zaplikować strzykawkę w pipe i do tego nie płacić za to ! CHORE ! Skoro nie możesz? ! To zastanów się dlaczego i skąd problem powstał a nie od razu po kase podatników na strzykawkę ! Sobie zarób bezjajcowy fiuci...e!

Gość gość
Ty naprawdę masz tylko 20 lat?

Gość gość
nacjonalista1995 dziś Tak się Panie zacietrzewiłyście,że aż nie zauważyłyście moich komentów jezyk.gif . xxxx :P

Gość gość
gość dziś Ty naprawdę masz tylko 20 lat? xxx w życiu tyle nie ma :) to jakiś nauczyciel żeby tu nie przesadzić...

2:37-Tak jakoś wyszło,że mam 20,a nawet i kilka miesięcy do tego .2:38 Uwielbiam tę kobiecą złość :). 2:39- Zdziwiłabyś się,jestem studentem :P.

Gość gość
To Duduś pcha sie do lozka obywateli i tylko o takich rzeczach gada zamiast o gospodarce

Gość gość
2:39- Zdziwiłabyś się,jestem studentem jezyk.gif . xxx ja też , tyle że o 10 lat późniejszym-ą :D :D

Gość gość
gość dziś To Duduś pcha sie do lozka obywateli i tylko o takich rzeczach gada zamiast o gospodarce xxx a pewnie ! to nie stary leśniczy sumasty co tylko maca sadło codziennie mieszając w misce z pasztetem :) a co? żal dupsko sprzedajne ściska ? :D

Zaczęło się :).Jednakże muszę przyznać,że ta kobieca agresja jest w pewnym sensie ...intrygująca a nawet może i lekko pociągająca.To jest dopiero nieposkromiony dziki żywioł.Połączenie łagodnego ,niepozornego,delikatnego wyglądu ,z tą energią i ekspresją.Taki kontrast pomiędzy wyglądem a charakterem.