Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość N_autorka

Czy można powiekszyć pupe?

Polecane posty

Gość N_autorka

Mój facet należy do tej grupy mężczyzn, których bardziej zwracają uwagę na pośladki niż na piersi i on woli ładne dość spore jędrne tyłeczki pasujące do figury. ja nie mam za dużo w biodrach bo tylko 88 cm (w talii mam 62). Czy da się jakoś ją powiększyć?

Gość gość
Ubierz obcisle spodnie, wtedy Twoj facet sie napatrzy.

Ja też chciałabym mieć większą. Są implanty, ale można też ćiyczyć. Ja ćwiczę, ale efekty póki co marne

Gość N_atorka
namawia mnie do zakładania obcisłych, spodni leginsów. Lubi go klepać, dotykać, patrzeć na niego, bardzo dużo czasu mu poświęca. Podoba mu się, ale gdy go zapytałam o opinie to powiedział, że mógłby być trochę większy, żeby było 95 cm w biodrach (choć dla niego mogłabym mieć nawet 100, ale to by już śmiesznie wyglądało)

Gość N_autorka
namawia mnie do zakładania obcisłych, spodni, leginsów. Lubi go klepać, dotykać, patrzeć na niego, bardzo dużo czasu mu poświęca. Podoba mu się, ale gdy go zapytałam o opinie to powiedział, że mógłby być trochę większy, żeby było 95 cm w biodrach (choć dla niego mogłabym mieć nawet 100, ale to by już śmiesznie wyglądało)

Gość N_autorka
a jakie ćwiczenia polecacie? i czy pomogły wam?

Gość OKropka
jesc paczki:-)

Gość gość
Mózg sobie powiększ. I jemu ofkors.

Gość N_autorka
ładny :) ja nie ma zielonego pojęcia jakiego mam, ale chce w jakiś sposób go powiększyć do fdsfdsew owszem podobają mu się takie i większe, ważny by nie był wielki jak stodoło i nie wyglądał komicznie do całej figury