Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto.....intuicja mi podpowiada ze warto

Polecane posty

Gość gość

nigdy czegos takiego nie doswaidczylam... spotkalam mezczyzne spotykalismy sie krotko ale no wlasnie ale... po 2 tygodniach znajomosic przyszedl nie spodziewnie do mnie byly nie jestem z nim ok 3 lat zreszta nie wiem czy wogole bylam ,a ten obecny akurat u mnie byl....no i sie zaczelo,mysle ze ten byly gdzies nas widzial i po prostu z czystej zlosciprzyszedl/ probowalam tlumaczyc ze to dawno skonczone itp ze nie wiem dlaczego przyszedl no ale na prozno...on twierdzi nie ufa mi itd znalazl smsa od kolegi w moim telefonie ale jeszcze go nie znalam wiec pisalam z nim... nie chce kontaktu jzu ze mna nie odpisuje ,jest mi przykro bo wiem ze nic zego nie zrobilam ,,,a to byla przeszlosc a przeciez nikt z nas nie jest noworodkiem kurzce jakos mi zalezy na nim ,na naszej znajomosci niby wiem ze nie uda sie juz odbudowac ale cos wewnetrznie mi mowi walcz

Gość gość
j.w

Gość gość
Intuicja podpowiada Ci uciekaj ale nie chcesz posłuchać. Czego Ci szkoda? Znalazłaś takiego samego dupka jak tego pierwszego. Ledwie się poznaliście i już jakieś fochy? Ogarnij się i kop dupka w duuupę. Znajomość ma uskrzydlać nie podcinać skrzydła.

Gość LitIIeAIien
robisz literówki, błędy ortograficzne, piszesz bez ładu i składu, nieważne z kim będziesz, jeśli facet nie będzie analfabetą spod budki z piwem to cię rzuci po kilkurazowym dupcingu 🖐️

Gość gość
to przecież jakiś debil skoro po dwóch tygodniach robi takie jazdy. dziewczyno oej go bo to nic dobrego nie wróży jeśli facet ledwo co poznany ma pretensje o przeszłość. Moim zdaniem to była tylko wymówka, on chyba nie chciał tak naprawdę kontynuować znjamosci z tobą i w ten sposób się wymiksował.