Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duda na prezydenta

Polecane posty

Gość gość

kukiz na premiera

Gość gość
up

Gość asiutka1999
E tam Duda lepiej ja

Gość gość
up

Gość gość
",I choćby przyszło stu Karolaków I każdy zjadłby trzy miski flaków I choćby nie wiem jak się wytężał Nie popchną Bronka - taki to ciężar I choć popychać będzie Majchrowski Ciągnąć Saleta i Korzeniowski Nie dadzą rady podsadzić Bronka Puści on tylko głośnego bąka I choćby Holland to filmowała Z Wajdą i Kutzem ekipa cała Choćby Olbrychski machał szabelką Gorzały pijąc butelkę wielką A Penderecki wspólnie z Rubikiem By napisali piękną muzykę I choćby film ten zdobył Oscara Bronek to kicha, obciach i siara" !!! :D///////////////////////////////////////~haha : – Kto ty jesteś? – Jestem Bronek, prosty jak od szpadla trzonek! – Jaki znak twój? – Fałsz, obłuda! – A w co wierzysz? …- w Tuska cuda! – Gdzie ty mieszkasz? – W polskim grodzie! – W jakim kraju? – Gdzie powodzie! – Czy Kraj kochasz? – Jak pieniądze! – A w co wierzysz? – Że porządzę! – Czyli wygrać chcesz wybory? – Tak! Choć mam z tym problem spory! Lud me kłamstwa, zdrady czuje i z poparcia rezygnuje! – Cóż byś zrobił zatem chętnie? – Zniszczył Jarka i Dude dokumentnie