Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka trafiła do szpitala psychiatrycznegoprzez depresję i myśli samobójcze

Polecane posty

Gość gość

jest tam dopiero 5 dni, sama ją tam zawiozłam, bo po prostu się o nią bałam i poprosiłam o skierowanie psychiatrę. Problem w tym, że jak dzwonię do córki to słyszę od niej, że oni się w ogóle nią nie zajmują, że się denerwuje bo wokół same krzyki i że tutajwpadnie w większą depresję, bo tu jest okropnie. Córka chce, żebym ją stamtąd zabrała, a ja nie wiem co robić, boję sie o nią.

Gość gość
Znam tem ból

Gość gość
A w jakim szpitalu leży?

Gość gość
Ty ją wypiszesz a ta się nałyka tabletek i co wtedy??? Zostaw ją pod okiem psychiatry bo możesz jeszcze płakać po niej.

Gość gość
Dziecko potrzebuje wtojego wsparcia, terapii a nie przebywania wśród osób na prawdę chorych umysłowo nie kontaktownych, psychicznych krzyczących, szczących pod siebie, agresywnych. Zastanów się w czym ma jej to pomóc?To nie jest miejsce na leczenie deprsji kobietop, zabierz ją z tego chorego miejsca. Kto się ma nia zajmować jak te piejęgniarki i tak mają sajgon, muszą karmić namawiac na leki, myć przewijać tych chorych. One nie mają czasu się nią zajmować, to nie jest odpowiednie miejsce.

Gość gość
To prawda ale szpital to horror.

Gość gość
Wiesz ze tam gwałty to codzienność? Zabieraj ja stamtad... tylko pilnuj zeby psychotropy brala

Gość gość
Myślałam, że może to tylko takie jej opowiadanie, jak byłam tamją odwiedzić to panie zachwalały jaką to ma opiekę, że będzie rozmawiała z psychologami itp. tymczasem ona niby tylko jedną rozmowę miała na 5 dni, już nie wiem co robić..

Gość gość
czy cię powaliło? co z ciebie za matka? jak ktoś chce się zabić to musi mieć powód a miała próby samobójcze? jak nie to zamiast niej to ty powinnaś zostać zamknięta w psychiatryku dziecku trzeba pomóc a nie faszerować tabletkami

Gość gość
nie sluchaj jej. kazdy tak gada. Jezeli ja oddalas to psychiatryka to licze ze mialas porzadny powod a jesli mialas to nie mysl. Wierz ze zrobilas dobrze. Zaden pacjent nie powie ze jest tam dobrze milo i przyjemnie. No hotel to nie jest ale niektorym sie przydaje

Gość gość
19.03 znam takie jak ty, SAMA jestes psychiczna i obwiniasz kazdego za to ze ci odwalilo. DOBRZE ZE ODDALA i byc moze w ostatniej chwili ja uratowala przed destrukcja wiec zamknij gębe dziecko

Gość gość
Ile ma lat?

Gość gość
tam sie nia nikt nie zajmuje, a od samego przebywania tam mozna sobie zycie odebrac. Leki maja skutki uboczne takie, ze ludzie sa zycie odbieraja a zanim odbiora to same skutki uboczne sa takim koszmarem, ze sie nie chce zyc. Tylko psychiatrzy maja z tego przepisywania ich dole :o