Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość mieszkania jak typowa studentka:(

Polecane posty

Gość gość

Mam jedną współlokatorkę. Co prawda jest to mieszkanie w dobrym standardzie (nowy budynek, centrum miasta, wygodnie urządzone) ale mam problem z tą ciasnością. Tak naprawdę dla siebie mam niewielki, może 15to metrowy pokój. W domu prócz swojej sypialni, miałam jeszcze własną garderobę i łazienkę. No i oczywiście przestrzeń wspólna czyli wygodny salon, duża kuchnia, osobna jadalnia. A teraz nie mogę się pomieścić, nie mogę upchnąć ubrań w malej szafie, złości mnie niewielka kuchnia itd. A i tak mega dużo płacę za to mieszkanie. Jak Wy się przyzwyczailiście do studenckiego życia?

Gość gość
bez problemu. teraz mam nawet więcej przestrzeni dla siebie niż w domu rodzinnym, bo aż całe 8m2 dla mnie!

Gość gość
zamienię się, mam pokoik 6 metrów i zołzę nie współlokatorkę

Gość gość
Normalnie. Ale ja jestem minimalistką i nie mam pierdyliarda gratów, które potrzebują 200m kwadratowych powierzchni.

Gość gość
Tępa dzida jesteś. Ja mieszkałem w domu z właścicielką, 4 pokoje (w tym ona jeden zajmowała) kuchnia wspólna w piwnicy. Dwie łazienki. 12 osób. Aktualnie zarabiam więcej jak Tusk czy prezydent. Szanuj rodziców i to co masz.

Gość gość
głupi rozpieszczony bachor :O