Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powrót przebaczenie

Polecane posty

Gość gość

Witam was chciałabym po krótce opowiedzieć moją historię. Otóż jakiś czas temu miałam męża, kochaliśmy się, ale jak to w życiu bywa jedna strona zawiniła w tym wypadku ja. Po dwóch latach wdałam się w romans z pewnym męszczyzną. Pochodził z Hiszpanii. To było tak bardzo silne zauroczenie, że od razu rozstałam się z mężem. Rozwód z mojej winy. Na początku z moim nowym facetem było super. Po pewnym czasie jednak odsuwał się o de mnie. Po pewnym czasie zauważyłam go nawet z inną kobietą. Kłóciłam się z nim i mówiłam żeby przestał, bo miałam z nim dzieci (bliźniaki) niech się opamięta. Ale on nie słuchał a czasem mnie bił. Najgorsze, że pewnego dnia znikną z tego, co wiem wrócił do Hiszpanii zostawił mnie i nie mam z nim kontaktu. Po pewnym czasie minęło już 5 miesięcy od rozstania pomyślałam żeby wrócić do męża. Ale czy on mi wybaczy? Czy można wybaczyć zdradę a potem rozstanie? Wiem, że to moja wina, ale może jest nadzieja? Tak bardzo chciałabym by mąż mnie przyjął a dzieci wychował j razem ze mną jak swoje. Wiem, że mąż z nikim się jeszcze nie związał, więc może wciąż jest nadzieja, że wybaczy mi. Jak myślicie? Czy zdradę cielesną można wybaczyć?

Gość gość
wybaczyć można,ale wracać do siebie nie ma już sensu. Daj spokoj,zranilas go,rozstaliscie sie a teraz wracac do niego bo Cie tamten pogonił? niech sobie w spokoju ułoży życie a Ty moze jeszcze kogos poznasz

Gość Kochanie Skarbie
Ja chciałabym mieć odwagę zostawić męża i wrócić do mojej miłości... Ale jestem dupa wołowa i mamy córeczkę. Mija miłość ma zonę ale im sie nie układa. Ostatnio napisałam mojej miłości ze bardzo go kocham. On mnie tez. Postanowiliśmy sie nie kontaktować. Serce mi pęka...