Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat snobek. Zadzierajmy nosa razem!

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od tego, co sobie dzisiaj kupiłam. 2 kg truskawek - rano specjalnie wybrałam się na targ, bo dowiedziałam się, że są już polskie w sprzedaży. 20zł/kg Po drodze wstąpiłam do apteki po lakier Steper do paznokci za 30zł. Mogłam wybrać tańszy odpowiednik, ale pani farmaceutka uświadomiła mnie, że droższy znaczy lepszy. Potem weszłam do drogerii. Kupiłam od razu 20 sztuk szamponetek firmy Marion, bo używam co 3-4 dni. Wzięłam jeszcze najładniejszą rolkę ręczników kuchennych, ale nie spojrzałam na cenę, bo po co? I na koniec zahaczyłam o piekarnię. Powąchać tylko, nic nie kupiłam. Po powrocie do domu oczywiście przysiadłam do komputera i zalogowałam się na konto sklepu spożywczego, żeby złożyć zamówienie. Zadzwonili i umówiłam się na jutro na odbiór jedzonka na cały tydzień. :P A Wam, jak minął dzień kochane?

Gość gość
Bardzo miło właśnie wróciliśmy z restauracji jestem wykoncOna dniem prawie cały spędziłam na zakupach :) nie będę wymieniać co kupiłam bo by za długo to zajęło w każdym razie poszło kilka stowek :)

Gość gość
Weź kobito szanuj nogi. Nie po to masz sklepy w internecie, żeby latać cały dzień, a potem jęczeć, że nogi bolą :P

Gość gość
Chcialas powiedziec kafeteryjnych snobek :D te prawdziwe nie siedza na takich forach :D

Gość gość
a ja sie rzem dzisiaj nazapiertalala na ogrodzie, przyszla do chalupy, nawet nogow mie sie nie chce umyc, tera ide spac, spocona i brudna, ino jeszcze zjim chlep ze smalcem na kolacje i ppije herbatom z trzeciego parzenia.

Gość gość
Jakie lubicie kosmetyki?