Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie zobaczyłam dziewczynę dla której mnie zostawił.

Polecane posty

Gość gość

Powiem Wam, że jestem zniesmaczona. Naprawdę podejrzewałam mojego byłego o lepszy gust. Dziewczyna nie dość, że nie za ładna z wyglądu (zupełnie przeciętna), bez grama makijażu (a przydałby się jej), niewyregulowane brwi, krzywe zęby, to jeszcze niska (max 160) i beznadziejnie ubrana (jeansy rurki i bluza). Podeszłam się przywitać a ona się nawet wyslowić nie potrafiła, zrobiła się czerwona i się jąkała. Pożegnałam ich uśmiechem.

Gość gość
I pomyśleć że jest lepsza od ciebie....

Gość gość
z taką przegrałaś? To jakim TY jesteś pasztetem? :D

Gość gość
Własnie ja nie mam sobie nic do zarzucenia pod względem wyglądu. Mam 21 lat, studiuję i pracuję (zdobywam doświadczenie), uprawiam intensywnie sport i wiem jak o siebie zadbać. Mój były zostawił mnie dla niej bo podobno "ma cudowny charakter" i jest "ciepła" i "kochająca". Skoro im tak lepiej to krzyżyk na drogę.

Gość gość
pewnie jest równie ładna co ty tylko charakter ma lepszy....co widać po tym temacie.

Gość gość
Z opisu faktycznie nieciekawa ale tak już bywa. Może ją poznał w klubie i było ciemno ? nigdy nie wiadomo:)

Gość gość
Poznali się na jego studiach (informatycznych).

Gość gość
dziewczyna jest na tyle ładna, że spokojnie może wyjść bez makijażu, co najwyraźnie jest problemem dla autorki...dośpiewaj sobie jak wygląda autorka bez tapety

Gość gość
a może faktycznie brzydka ta jego dziewczyna, czemu od razu hejtujecie autorkę?

Gość gość
a dlaczego mamy nie hejtować takiej zawiści? Zamiast się wprost przyznać, że boli ją porzucenie to próbuje sama siebie przekonać, że tamta jest gorsza bo wyszła w bluzie.

Gość gość
Nie najeżdżajcie na moją urodę jeśli nawet nie widzieliście jak wyglądam. Akurat nie mam sobie nic do zarzucenia. Wiem, że są kobiety piękniejsze ode mnie ale stanowią one nieliczne grono. Ja się czuję dobrze sama ze sobą i wiem jak dobrze wyglądać. A ta dziewczyna no normalnie płacz i zgrzytanie zebami. Nie wiem jak on się z nią mógł związać.

Gość gość
nie wszystko zloto co sie swieci! i tyle w temacie!

Gość gość
Widac, ze przyszly juz te robotnice z rybnego, ktore na nic nie stac hejtowac makijaz oraz autorke....

Gość gość
Wlasnie opisalas te szmate, ktora sie mna interesuje. Tylko, ze ta jest ponizej przecietnej i uzywa jakies taniochy na imprezy, Avon i te sprawy :D i do tego stara z dzieckiem.

Gość gość
Faceci lubią wiązać się z brzydkimi, bowiem czują się wtedy bezpiecznie, nikt im dziewczyn nie podrywa i takie kobiety są im wdzięczne, dbają o nich. Poznali się na studiach więc pewnie pasje i zainteresowania tez ich łączą.

Gość gość
Widocznie twojemu byłemu właśnie ona bardziej się podoba niż ty

Gość gość
pustakiem mi tu zalatuje:O

Gość gość
powiedz po prostu, że jesteś zazdrosna, to normalne, a nie wieszaj psy na dziewczynie.