Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałabym założyć aparat na zęby poradzcie prosze

Polecane posty

Gość gość

chciałabym poprawić wygląd moich zębów, kilka z nich mam lekko pod katem na przodzie, jeszcze nie wiem jak ze zgryzem, jakoś masakrycznie krzywych zębów nie mam ale jednak, myślałam nad aparatem lingwalnym bo nie podobają mi się widoczne zamki na przodzie, ale czytałam że są też ruchome aparaty takie nakładki nie pamiętam nazwy, nie wiem który lepiej prostuje chciałabym wiedzieć mniej wiecej by nie dać sie naciagnąć :p

Gość gość
ja miałam aparat zdejmowany - niestety po paru dniach zęby zaczęły się prostować i boleć, dlatego przestałam go nosić... po 2 latach założyłam sobie aparat stały z widocznymi zamkami, nosiłam przez 4lata, teraz od 2lat noszę tylko przednie zęby na górze i na dole niewidoczny. Zdejmowanego nie polecam - ciężko się przemóc, gdy zęby zaczynają boleć, w stałym pierwszy miesiąc musisz przecierpieć, potem już nic nie czuć, a efekty są super.

Gość gość
szkoda czasu na ruchomy. zaloz staly lingwalny i za rok bedziesz miec piekne ząbki

Gość gość
ciekawe który lepiej prostuje to najważniejsze, a zauważyłaś jakies efekty przy noszeniu ruchomego? jakoś wydaje mi sie że chyba stały dokładniejszy?

Gość gość
mi ruchomy aparat skrzywil zgryz w dziecinstwie :O

Gość gość
up

Gość gość
możecie podać cene takiego leczenia na jeden łuk?