Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fantastyczny związek

Polecane posty

Gość gość

Czy u Was tez zdarza sie ze jesteście faktycznie szczesliwe? Ze swoim mezem/partnerem. Czy to u was juz tylko taka rutyna. Ja z moim mezem 8 lat razem, dwa po slubie, dziecko w drodze a ja nadal czuje takie cieplo gdy jest przy mnie. Kocham go najmocniej na swiecie o caly czas czuje sie przy nim bezpieczna. Nie podejrzewam go o zdrade, jestem szcsesliwa bo zarabia, jest czuly. Gdy jestem w domu sama to czekam az wroci z pracy, tesknie za nim i ciesze sie gdy wraca. Czy w tych czasach istnieją jeszcze takie zwiazki?

Gość gość
oby więcej takich

Gość gość
Istnieją, ja mam z******tą żonę.

Gość gość
5,5 roku razem, 4 po śłubie, mamy mała córeczkę. Im dłużej jesteśmy razem, tym jest między nami lepiej a zawsze było dobrze. Wspaniały mąż a teraz jeszcze najlepszy na swiecie ojciec. Wciąz mnie kręci, świetnie się rozumiemy, podobają nam się te same filmy, lubimy spędzać czas razem, wciąż mnie śmieszą jego żarciki. Nie to że jest idealnie, zdarza nam się pokłócić ale nie umiemy sie na siebie gniewać dłużej niż godzinę - dwie. :)

Gość gość
Właśnie nie chodzi o to zeby bylo idealnie ale o to zeby umiec byc ze soba pomimo wszystlo a nie rezygnowac z soebie z byle powodu