Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy facet zaczyna olewać.. Czy to oznaka pojawienia się innej kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Prawie dwuletni związek (niestety obecnie na odległość), w którym kiedyś bardzo zaangażowany facet zaczął mnie olewać :( CAŁY ostatni weekend się nie odzywał, dopiero dzisiaj raczył napisać, że w sobotę był w klubie i od dwóch dni ma kaca. Tak się dzieje coraz częściej, potrafi się nie odzywać dwa/trzy dni, a ja siedze i się martwię, czy to już koniec, czy ma inną... Kiedy wieczorem rozmawiamy przez neta albo piszemy smsy to potrafi w połowie rozmowy zniknąć bez pożegnania i nawet potem nie wyjaśni, co się stało, nie przeprosi. Kiedyś tak nigdy nie robił! Sytuacja z dzisiaj - piszemy i nagle cisza z jego strony, nie wiadomo, gdzie zniknął. Zastanawiam się, czy takie olewki mogą oznaczać, że pojawiła się jakaś inna dziewczyna? Jak powinnam się zachowywać, gdy facet mnie tak olewa? Mówiłam mu już, ze czuję się ostatnio olewana i to nie przyniosło skutku...

Gość gość
no a jakie masz wyjście? też go musisz olać. i to nie koniecznie oznacza pojawienie się innej kobiety, ale z pewnością oznacza, że już mu na tobie nie zależy. przykro mi.

Gość gość
Nie wiem, ja od razu mam najczarniejsze myśli, panikara jestem. Ale nic mnie tak nie wkurza jak taka urwana rozmowa bez wyjaśnień, przecież może napisać coś w stylu "muszę już lecieć, pa", ale gdzie tam- po prostu znika jak kamfora. A jeśli już zniknie to następnego dnia mógłby wyjaśnić, coś napisać... Totalna olewka :( Albo to milczenie przez weekend. Może mu już nie zależy, w takim razie dlaczego nie zakończy tego związku :O

Gość gość
on już dawno zakończył ten związek - odzywa się po prostu z przyzwyczajenia

Gość gość
szkoda tylko, że wy faceci często nie macie jaj, żeby to powiedzieć prosto w twarz, że to koniec.

Gość gość84
No i pewnie odległość też robi swoje.

Gość gość
zdecydowana większość facetów to buce, mam nadzieję, że tacy jak chłopak autorki NIGDY nie zaznają szczęścia w życiu.

Gość gość
kiedy facet olewa to znaczy że mu się pęcherz przepełnia :classic_cool:

Gość gość
Wcale nie musi oznaczać to innej kobiety, ale tak jak mówią - nie zależy mu już tak bardzo jak wcześniej. Może odległość swoje robi.. a tak z ciekawości to ta odległość jest u was od początku związku i stała czy tylko chwilowa rozłąka?

Gość gość
Facet cie olewa, pije wóde, a ty zalujesz tego zwiazku????? Wez sie dziewczyno ogarnij. Facet, ktory nadmiernie zaglada do kieliszka jest g....wart! Nie czekaj az on cie calkiem oleje, tylko rzuc go jak naszybciej i nie marnuj sobie zycia.