Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kesa

zazdrosny o żonę 1

Polecane posty

Gość kesa

Dosyć często zdarza się tak, ze kiedy moja żona wyjeżdża na weekend doużo akadea okazuje się że nie ma pokoi i musi dzielić jeden z kolega, bardzo mnie to denerwuje i mi się nie podoba. Ona mówi ze przesadzam. Rzadko wychodzimy gdzie razem z powodu braku kasy, zona nie pracuje a ja zarabiam skromnie, a wiem ze ona często wyskakuje np na pizzę z kolegą. Jak ona jest w akademiku to ja opiekuje się naszym małym synkiem, ale szlak mnie trafia ze ona wtedy może spać z jakims obcym facetem w jednym pokoju. Ostatnio wyzwalem ja za to i teraz się nie odzywa i śpi osobno, wtedy zabrałem jej telefon, teraz ona ma już inny telefon i numer ale ukrywa go żebym w nerwach go nie wyrzucił, wiem ze doszło to trochę za daleko, chora ta sytuacja z zazdrości, jestem skryty nie wtorek jak do niej teraz podejść, nie ma bliskości, i czuje ze się nie brzydzi po tej akcji

Gość kesa
Przepraszam za byki w ostatnim poscie

Gość kesa
Czy ktoś coś doradzi ale poważnie

Gość kikepl
No jesli to nie z jej woli powstaja te sytuacje ze musi dzielic noc z obcym mezczyzna to chyba reagujesz za ostro? Poza tym jesli ona nie robi nic zlego raczej to powinienes zaufac zonie

Gość gość
kesa dziś Czy ktoś coś doradzi ale poważnie x Wyjście na pizzę z koleżanką doradziłam ci na poważnie, nie bądź frajerem. Żona sypia w akademiku z kolegami w jednym pokoju, a ty pilnujesz dziecka. Pantofel z ciebie.

Gość sujjj
Zalatw jej jakies inne mieszkanie na ten czas, bo zabieranie komorki raczej nie rozwiaze problemu

Gość gość
żona wyjeżdża na weekend ale nie pracuje. Finansowo jest skromnie, ty się opiekujesz dzieckiem? Wydumałeś sobie historyjkę. Pier-t-olisz.

Gość gość
Ja myślę, że istnieją takie ciapy. Napisał prawdę.

Gość gość kasa
Jestem trochę ciapa to fakt kiedyś przeznaczylem kasy dla zony na biznes kosmtyczny pomagałem jej przez 2 lata i nagle powiedziała że to się jej nie opłaca za dużo poświęceń. Jej rodzice zafundowali jej studia i strasznie się rządzą, ja jestem skromnym człowiekiem też studiowałem ale nawet jako kawalermmiałem więcej rozumu i traktowałem studia jako naukę