Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetorange

Odchudzanie od maja 2015

Polecane posty

Gość sweetorange

Hej, Kolejne podejscie do osiagniecia wymazonej wagi :) ahhh 65 kg. Kolejne, ale nigdy nie bylam tak zmotywowana.. nowe "wspomagacze", dieta i wiecej ruchu, juz daly efekt:) a co za tym idzie chce mi sie brnac w to dalej. Moze jest ktos, kto sie przylaczy ponoc razem jest latwiej :)

Gość sweetorange
Zaczynalam z waga 74.8 kg, po tygodniu 73.6 kg. /8.6 kg do spelnienia wagowego marzenia:) Musialam sie zabrac za siebie mimo ze kalkulatrory BMI gratulawaly mi odpowiedniej wagi to widze ze juz bardzo blisko przekroczenia 77 kg.

Gość martucha92
hej, jak Ci idzie? ja dziś postanowiłam zacząć, bo sporo przytyłam i strasznie źle się z tym czuję. do zrzucenia mam jakieś 30 kg. od dziś ograniczam kalorie (do jakichś 1400) i zaczynam się ruszać. kiedyś sporo biegałam, teraz co najwyżej za tramwajem. ważę prawie 120 kg :((( ale nic, damy radę. mam dietę, zapisałam się na step, kupiłam prolavię i działamy. musi się udać!

Gość gość
prolavia,, czyli znowu reklama cudownego specyfiku

Gość gość
Ja również od początku tygodnia staram się ograniczać kalorie. Już raz udało mi się schudnąć 12 kg z tym, że po pół roku powróciłam do poprzedniej wagi z nawiązką. Dziś chciałabym zrzucić również 12 kg ale już na stałe. Chętnie się dołączę.

Gość sweetorange
Hej, powodzenia zycze:) trzymam kciuki. Moja waga zatrzymala sie a potem zaczela znow rosnac mimo, ze cwiczylam i jadlam ciagle tak samo. Strasznie mnie to zdemotywowalo 73 kg :( no i co i znow slodkosci poszly w ruch bo nie ma roznicy czy je wcinam czy nie.. A jak to u was wyglada?