Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viktoria jest blisko

apel do Polaków

Polecane posty

nadarza się wielka okazja na zmiany,idźmy wszyscy 24tego do urn,wykopmy z belwederu POwską marionetkę,chama,obludnika i nieuka,pakuj manele szogunie i nie zapomnij zabrać z sobą swojego kaszalota:o

Gość prawictwo pospolite 137
W 2 turze jest 2 słabych kandydatów Komorowski i pisobolszewik- człowiek , który jest marionetką kaczynskiego

Gość gość
POwcy podszywają się pod normalnych obywateli i udają, że będą głosowali na komora. Głosowałem na kukiza, a teraz zagłosuję na dudę. Prezydentura komora doprowadziłaby do kolejnych lat stagnacji i braku reform. Duda prezydentem, kukiz premierem, a po do rozwożenia gnoju :D.

Gość gość
24go mam do pracy,ale już łatwie sobie wolne,chcę iść na wybory,chcę zmian,chcę usunąć warchoła,na jesieni też głosuję przeciw mafii POwskiej...

Gość prawictwo pospolite 137
szkoda , ze nie ma kukiza , to bym na niego zagłosował a tak znowu trzeba wybierac miedzy 2 słabiznami z tym ze pupil rydzyka powinien przegrac a komorowski tez nic nie zrobil by polacy przestali wyjezdzac za granicę 2 ludzi których nie lubie , ale zrobie wszystko by kaczynski , którego popularnosc opiera sie na sianiu nienawiści nie doszedł do władzy dlatego zaglosuje na komorowskiego . chociaz w pierwszej turze nie glosowałem na nikogo , bo wiedzialem ze i tak bedzie 2 tura

Gość gość
elektorat pisu zawsze jest zdeterminowany w pierwszej turze , a wyborcy komorowskiego ida na glosowanie dopiero w 2 turze

hej prawiku ,zgadzam się z tobą,ale wybieram mniejsze zło.Kilka dni temu rozmawiałem z szychą z dużej firmy budującej Drogi i Autostrady,facet powiedział,że jeszcze nie było tak źle w kraju jak jest teraz za rządów PO,jeszcze nigdy nie było takiego obstawiania stanowisk z polecenia partyjnego,wszędzie POwiec siedzi,nie powiem kogo ostatnio Opaczowa zwolniła z kierowniczego stołka.Weź pod uwagę,że to opinia człowieka zajmującego poważne stanowisko,nie jest POwcem,z 29cio letnim stażem na kierowniczych stanowiskach,chyba wie co mówi.

Gość gość
jak miło patrzyło się ,w wieczór wyborczy,na zawiedzione mordy PełOwskich sku...synów:)

Gość papier do ścierania
na POhybel na POhybel na POhybel...

Gość gość
Wynoś się chamie z Pałacu...

Gość gość
OBUDŹ SIĘ POLSKO - ZETAIGREKA / Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem / Polska jest Polską, a Polak Polakiem

Gość gość
Bóg, honor, ojczyzna! Jak tego nie rozumiesz, to wracaj do swoich towarzyszy. 25% antysytemoców, którzy w większości zagłosują na dudę albo nie zagłosują wcale. Komor zyska maks z 5-7%, a Duda z 10-15%.

Duda ma wyksztalcenie, doswiadczenie, charyzmę i zasady moralne. Jest patriotą. Jak mozna porównywac go do Bredzisława???? Słabizna? Wolne zarty lewaków:):)