Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rudadiana

49 latka w związku z 21 latkiem

Polecane posty

Gość gość
skoro się ciebie wstydzi i nie chce się z tobą pokazywać ...no chyba że za granicą... to raczej zależy mu tylko na seksie a nie na związku z tobą. Nawet jak nie ciągnie od ciebie kasy to pewnie realizuje jedna z fantazji każdego faceta, czyli dobre rżnięcie z zadbanym MILFEM. Znudzi sie to będzie marzył o bliźniaczkach, mulatce, albo trójkacie

Gość Rudadiana
Szukam madrych wypowiedzi a nie aprobaty. Zresztą poziom większości tutaj jest żałosny, zwłaszcza tych podających się za jego rówieśników. To tylko utwierdza mnie w przekonaniu jaki jest wyjątkowy. Większość z was chyba na głębokiej zabitej dechami prowincji się wychowała- to co jako 50 latka nie będę mogła wejść do klubu? Zabronisz? Jeszcze chciałbyś mi drinka postawić, ale od takich wieśniaków stronię z daleka. Obracacie się w świecie brzydkim, smutnym i wpędzającym was w kompleksy chyba. Wśród brzydkich, smutnych i zakompleksionych ludzi . Jeśli cokolwiek budzi obrzydzenie to wasz sposób postrzegania rzeczywistości. współczuję waszym partnerkom i partnerom.

Widzisz, jeśli nie szukasz aprobaty a masz problem z tym, że twój kogucik wstydzi się wapniaczki ludziom pokazać to albo zmień ciasteczko albo widuj się z nim tylko nocami:O

Gość gość
W tej chwili to ty zachowujesz się żałośnie i jak gówniara bo wyzywasz ludzi mających inny pogląd na ten temat. Chyba liczyłaś się z możliwością różnych reakcji zakładając taki temat? Już nie mogę słuchać tych zarzutów o jakimś zacofaniu. Każdy kto ma inne zdanie na jakiś temat to od razu jest zacofany, co za lewacka argumentacja.

Gość Rudadiana
a czytać warto ze zrozumieniem mądralo, nigdzie nie ma że się wstydzi ze mną pokazywać tylko krępuje go obecność moich znajomych, towarzystwa w jakim się obracam i w którego gronie się spotykamy. A propo pokazywania- sam zaproponował przez tel że po południu idziemy dziś do miasta i przyjedzie po mnie do pracy.

Gość Rudadiana
lewacka argumentacja? Argumentacja ludzi wolnych a nie z mózgiem ściśniętym łańcuchem . Wiadomo kto używa zarzutu lewackości. jak taki katolik z ciebie to czego szukasz na tym forum? Podglądasz podniecony i klepiesz zdrowaśki?

Gość gość
Synek po mamusię przyjedzie, żeby wylizać jej starą pipę.

Gość gość
A z czego jego skrępowanie wynika (jeśli nie ze wstydu)? I od razu zaznaczę, że możesz darować sobie uwagi na temat mojej głupoty. Głupim jest moim zdaniem tylko ten, który nie odróżnia łóżkowej fascynacji od związku.

Gość gość
Właśnie nie mam mózgu skrępowanego łańcuchem i posiadam własne zdanie. Mam prawo myśleć to co myślę na temat takich związków,tak samo ty masz prawo myśleć co innego. Zwolennicy dewiantów,pederastów też zarzucają innym zacofanie żeby usprawiedliwiać swoje chore poglądy.

Gość Świstak trojański
A czymże jest wstyd, jeśli nie strachem przed brakiem akceptacji przez otoczenie? Chcecie, to się bójcie. To wasze życie. Ale wińcie potem innych za to, że sami nigdy tak naprawdę nie żyliście. ;)

Gość gość
A co myslalas, ze bedziemy pisac "ojej, zazdroscimy ci, ze tak mlodo wygladasz, ze masz mlodego chlopaka"? Dowartosciowac sie chyba chcialas, o ile to nie prowo.

Gość Rudadiana
Wczoraj porozmawialiśmy, i M.powiedział że chodzi mu tylko o pewne sytuacje- okazało się że jedna z moich koleżanek potraktowała go jak żigolaka, i próbowała uwodzić a nawet nie tyle uwodzić co niedyskretnie się narzucała. Stąd jego uraz. Oczywiście odmówił ale głupio mu było się pokazywać. Więc skończymy z tym bywaniem w gronie moich znajomych ze szczególnym uwzględnieniem moich koleżanek. A wczoraj było bardzo fajnie, rzeczywiście poszliśmy do centrum handlowego (niespodzianka- kupił mi coś bardzo fajnego) potem na wino, wreszcie do mnie wróciliśmy . A przy okazji do wszystkich krytykantów- jak to jest że na widok 50 latka z 20 parolatką milczycie a nawet zadrościcie a odwrotnie już potępiacie? To nielogiczne i trąci mizoginią.

Gość gość
Czyzby nasz slynny PROWOKATOR? :D

Gość gość
Narazie nie wygladasz na 49 bo jestes bardzo szczesliwa, ale z dnia na dzien zaczniesz na 69 jak Cie zostawi dla mlodszej

Gość gość
posluchaj kochana, ja mam 31 lat,meza dziecko.... posluchaj:) oni wszyscy tu po prosu chca Ci dowalic wirualnie,zebys sie zalamala,zebys poczula sie gorsza, 49 to piekny wiek:) wierze Ci,ze jestes piekna i zdbana:) uwazam,ze powinnas zyc chwilą i cieszyc sie tym co masz, nie zabiegaj o niego, nie wymuszaj, bedzie chcial byc z Toba to bedzie, nie to nie, nie rozpaczaj, cale zycie przed Toba ja jeste duzo mlodsza a nie mam ciekawego zycia i wiem, ze niekore kobiey w Twoim wieku wygrywaja ze mna w przedbiegach powodzenia

Gość gość
Też zacznij dbać o siebie

Gość gość
Bardzo Pragne Doojrzałej przyjaciołki ja 37 kocurek37@interia.eu

Gość gość
Moja Droga, skoro Wam jest dobrze i nie widzicie w tym żadnego problemu to nie bardzo rozumiem do czego potrzebne Ci jest zdanie kogokolwiek, szczególnie z tego forum. Rób co chcesz. Mam tylko nadzieję, że nie żyjesz z głową w chmurach i masz świadomość, że w przypadku tego chłopca to zwykła młodzieńcza fascynacja, która dość szybko będzie miała swój koniec. Dla Ciebie, jako kobiety, jest to z pewnością sytuacja, w której możesz czuć się piękna, seksowna, ponad wszystko atrakcyjna. I bardzo dobrze. Pamiętaj tylko, że to działa tylko przez chwilę. Układy starszych mężczyzn z dziewczęto-wnuczkami trwają od wieków, mają wręcz swoje tradycje. O takich panach mówi się "ogier" (oczywiście z ogierem mają tyle wspólnego co ewentualna kozia dupa z trąbką) A odwrotnie? Nie chcę Cię urazić, życzę Ci jak najlepiej, czerp z tej relacji jak najwięcej dla siebie ... i bądź czujna.