Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona puscila sie z wlochem

Polecane posty

Gość gość

Mieskzamy za granica,w Niemczech. Wprowadzilismy sie niedaelko wloskiej lodziarni,pizzerii. 2x bylismy tam na obiedzie i to wystarczylo. Potem zona na spacerze z dzieckiem zachodzila tam po lody w wafelku. Pol roku pozniej dowiedzialem sie,ze ma romans z jednym z pracujacych tam kelnerow. Sam mi to powiedzial,bo ona nie miala odwagi. Powiedzial,zebym odszedl z honorem,bo chca byc szczesliwi. Nie weim co robic. Jak utrudnic im zycie?

Gość gość
Odejdz z honorem i daj zonie sie cieszyc nowym wloskim ogierem, oni sa o wiele lepsi niz Polacy

Żeby było z honorem to trzeba by na szpady albo pistolety ale ponieważ Włosi tylko gębie mocni odejdź normalnie

Gość gość
Nie przesadzaj, kobieta chciała tylko sobie ulżyć i zobaczyć jak to jest z egzotycznym. Ale wiedz, jeśli jej wybaczysz ze jak zdradziła cie raz drugi, trzeci, czwarty itd to zrobi.

Gość gość
Przecież, to norma. Polczyny to największe dzbany na spe rMe w europie. Tylko Rumunki. Polczyny to tylko wyrochac i za drzwi wypyerdolic

Gość gość
Widocznie twoja kuska mala i szukala kogos kto ja wreszcie zaspokoi. po co komu facet z malym pisiorem?

Gość gość
Tak,tylko jak mam sie czuc. Po porodzie byla gruba, mowilem jej,zeby cos zmienila, nie dzialalo, zaczalem chwalic moja koelzanke z pracy, bialorusinke,o ktora ona jets zazdrosna i jej nie znosi. Mowilem,ze ejst szczupla itp.Nie chcialem nic od niej,ale chcialem zmobilizowac zone. No i sie udalo...z tym,ze jak odzyskala figure,to puscila sie z tym gogusiem. Wciaz mieszkamy razem,on do niej wydzwania, ona mowi,ze to byl tylko romans,ze czula sie nieaytakcyjna, samotna i,ze jets super gosciem,ale nie wyobraza sobie z nim przyszlosci. Nie wierze. Gdyby on nagle nie poczul do niej czegos wiecej i nie zechcial ,aby zwiazek nabral temta,to do dzis by z nim sypiala. Nawet mi go szkoda,bo sie chyba zakochal,ale dla niej stracilem serce i szacunek/

Gość gość
Tylko samotne, bezrobotne/urzędniczki idotki z kaffe mogą łyknąć takie prowo.

Gość gość
A po co im dokuczac, ona Cie juz nie chce...proste...

Gość gość
problem w tym,ze ona chce,ale ja nie chce

Gość gość
To chcesz z nia byc czy nie? Byla gruba, potem schudla, czula sie nieodwartosciowana...o Jezus...nie przesadzajmy. Ustalcie co teraz chcecie i po krzyku...

Gość gość
I to,ze czula sie niedowartosciowana, to moja wina i musiala sie z nim puscic? przytyla 26 kg w ciazy,zostalo jej conajmniej dycha na plusie, chcialem ja zmobilizowac, nic nie dzialalo,mowila,ze ona nie ma sily,ze zmeczona,robota przy dziecku. Kiedys ta kolezanka mnie podrywala,ale to stare dzieje. Żona wie i jej nie znosi. Zaczalem czesciej o niej wspominac, chwalic jej figure itp. Żona blyskawicznie schudla i energia sie znalazla. A to co zrobila potem jest zalosne

Gość gość
I masz za swoje Polaczku! hahaha. To teraz mozesz posuwac sobie ta bladzie z bialorusi,co pewnie jej sie wiza palila. Nie wierze,ze zona chce wrocic. Moze czuje jakies wyrzuty sumienia. Facet dostrzegl w niej to, czego ty nie mogles.

Gość gość
zalosny to byles ty porownujac zone do tej bialorusinki. Jak ona miala sie poczuc? Tak jakby tobie mowila, ze jej eks mial takiego duzego i grubego penisa..

Gość gość
i dobrze

Gość gość
twoja wina, chamie!jak jestes taki madry, to sam powinienes znosic trudy ciazy, porodu i wychowania dziecka.a tobie malo, jeszcze sie czepiesz, pewnie zona zakupy robi i dzwiga torby i ciebie powinna jeszcze na plecy.Nic dziwnego ze zatesknila za troskliwym gentlemanem.Nie popieram zdrad, wrecz przeciwnie, ale to bylo na twoje wlasne zyczenie.jakby ta piekna balorusinka cie chciala to bys na pewno polecial w dym, nie wierze ze bys mial skrupuly wobec zony

Gość gość
Polczyny sa najlepsze w opyerdalaniu pęta. Tak obciągaja, że az sie dławia. Po same jaja mozna im wsadzic fiuta, a te szmaty beda sie z tego cieszyc i jeszcze sa z tego dumne. Poza tym lubia lizac męskie torby, i byc oblewane sperma. Tylko Rumnki. Polczyny to tylko porochac, spuscic sie na nie i oddac je niemczurom bądz timorom. Srac na polczyny.

Gość gość
bialorusinka mnie chciala,ale ja bylem wierny zonie

Gość gość
Piękna Białorusinka nie zachciałaby polaczka, więc ona zapewne taka piękna jak twoja żonka po ciąży. Ale lepsze nieródka niż locha po ciąży bierz się za Białorusinkę.

Gość gość
tez bym zamienila polaczka na wlocha. Madra zona

Gość Studzia
:D

Gość gość
Nie ma to jak najpierw wychlastac polczyny fiutem, po ich brzydkich mordach, a potem oddac je niemczurom i timorom.

Gość gość
Noi sam sobie odpowiedziałeś, urodziła ci dziecko i utyla, dziewięć miesięcy się męczyła w ciąży, a potem harowa przy bobasie, a ty zamiast ją na rękach nosić porownywales ja dopiero super laski z pracy, która zresztą była kiedyś tobą zainteresowana, sam sobie tego Włocha wyprodukowales. Na żonę się nie ma o co gniewac, nie dość ze jej obnizales poczucie wartości, które i tak jest niskie po ciąży, to jeszcze ciągle klepanie o lasce z pracy, pewnie czuła że już jej nie kochasz, może nawet myślała że masz romans. Miłość trzeba pielęgnować, dobrze ci zrobiła.

Gość gość
Dobrze szmacie zrobil, bo Polczyny to tylko by dzieci rodzily i chcialy zeby je na rekach nosic. Do garow szmaty, a jak sie nie podoba to do niemczurow, timorow i makaroniarzy. Niech was wala na potege zdziry,

Gość gość
a ciebie to nie urodzila i nie wychowala Polczyna?

Gość gość
ale jego mamusia zaszła jako dziewica. Znalazła używaną prezerwatywę w krzakach, wycisnęła zawartość i Pan Bóg pobłogosławił. Znalazła się w ten sposób w stanie błogosławionym. I teraz jej synuś wypisuje takie teksty, bo skoro można zajść w ciążę w taki sposób, jak to jego mamusia zaszła, to po co się puszczać z facetami. Bo z facetami to puszczać chciałby się on, a wy Polczyny robicie mu konkurencję.

Gość gość
Na Włochów lecą nawet Niemki,Szwedki,Francuzki i Angielki a co dopiero polskie kobiety więc nic w tym dziwnego.

Gość gość
Kazdy najmniejszy detal w naszym mieszkaniu,jest zakupiony przeze mnie,czymsz tez place za swoje. Żywilem ja,utrzymywalem,placilem za kursy i co za to mam? Bardzo prosze. Puscila sie z kelnerem z pierwszej lepszej knajpy niedaleko domu

Gość gość
haa tylko rumunki bo u innych nie masz szans golodupcu i przegrancu

Gość gość
Nawet na inne mie patrzę polskojęzyczny pasztecie, smierdzacy kapusta. Jestescie tak brzydkie, ze tylko Timory i czarnuchy was wala, chcac dostać wizę. W innym wypadku nawet oni, by was nie rochaly. Jak juz jakis brzydki niemczur badz Brytol spuści sie wam na ryj, to jestescie tak dumne i tak sie szczycicie jakby ktos wam w kapelusz nasrał