Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Azazzel

Czy to za wiele?

Polecane posty

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy to ze mną jest jakiś problem czy po prostu nie mam szczęścia do odpowiednich kobiet, mianowicie chodzi o dopasowanie temperamentu seksualnego i fantazji. Lubię seks i różnej maści związane z tym zabawy poczynając od delikatnego pieszczenia i spokojnego bzykania, do trochę odmiennych zabaw takich jak dominacja rimming czy też kajdanki i obroża na krótkim łańcuchu do przyduszania(nie lubię sprawiać kobietom bólu). Zawsze rozmawiam z partnerkami na temat swoich upodobań i w jakiś tam sposób to akceptują, ale no i tu jest zawsze jakieś ale ja rozumiem, że nie wszystko na raz i powoli w miarę zdobywanego zaufania przechodzi się do dalszych etapów fantazji, ale zazwyczaj odpowiedz na początku jest ok akceptuję jestem otwarta nawet mnie to kręci a po czasie to za wiele i nawet nie ma ochoty czegoś nowego spróbować( przecież na początku to akceptowały) kiedy już się trafił że tak to ujmę odpowiedni model to niestety, ale moje libido tego nie wytrzymało bo seks raz na tydzień to stanowczo za mało ba czasami jeden dziennie to stanowczo za mało. Mam 30 lat i od 3 mam same przelotne znajomości bo poszukuję odpowiedniej osoby do sfery łóżkowej(wg. mnie łóżko to min.70% udanego związku), uczucie i słaby seks na dłuższą metę niestety przegrało z łóżkiem. Czy to ja mam jakiś problem ze sobą? Źle trafiam ? Może po prostu jeszcze nie trafiłem?

Gość gość
jesteś zboczony idź się lecz

Gość gość
Moim zdaniem nie trafiłeś na odpowiednią osobę.Uważam,że seks jest mega ważny w życiu i spełnienie w seksie musi być obustronne. P.s.nie uważam abyś był zboczony :-*

Gość gość
jak to nie lizanie sobie d up nie jest normalne to zbok

Gość gość
Ja uważam że może to być bardzo przyjemne ;-)

Gość gość
rozumiem że jesteś pedałem? skoro to przyjemne

Gość gość
ale to jak bez uczucia maszynkę do seksu Ci potrzeba czy później ewentualnie wchodzi w grę uczucie?

Gość gość
to się chyba nazywa dewiacja seksualna na to leczą ( choć mi się część podoba)

Gość gość
Tak, jestem kobietą pedałem...

Gość gość
Masz duży temperament i podobnej partnerki trzeba szukać, ale latami wszystko się zmienia, jak pojawiają sie dzieci itp...Ja zawsze miałam duzy temperament, raz dziennie to bylo mało, zabawy zawsze mnie kręciły, męża też, ale teraz po 12 latach ( troje dzieci ) jest inaczej co absolutnie nie oznacza gorzej, nasyciliśmy się sobą i teraz preferujemy taki seks spokojniejszy, a od czasu do czasu jakaś zabawa, zaznaczam że oboje czujemy się spełnieni i bardzo się kochamy, mamy wspólne zainteresowania itp...sex to nie wszystko, najważniejsza jest miłość i zaufanie a jak tego nie ma to żadna partnerka tak na prawdę Ci sie nie odda, a prawie każda mówi że ma fantazję i ogromny temperament, ba ale tylko początkowo, potem to różnie wychodzi, szukaj nadal i kieruj sie uczuciem a mam nadzieje że znajdziesz swoja drugą połowę, która zpełni twoje oczekiwania a ty jej :)

Gość gość
ale akceptujesz wszystko ww wymienione czy czegoś absolutnie nie?

Gość gość
Po prostu nie trafiłeś na kogoś ze swojej bajki, kto jeszcze jest dla Ciebie również i pod innymi względami. Nie będę kłamać - nie będzie łatwo. Wiem coś o tym.

Gość gość
Moze jest jakas kobieta chetna na tego typu doznania. Ja mazowieckie. Napisz jesli masz ochote na dometka84malpaO2.pl

Mam podobnie ale mam tak tylko z osobą którą kocham, że mógłbym nie wychodzić z łóżka. Tak bez uczucia to raczej sporadycznie by to było i pewnie kobiety też tak podchodzą nawet dobrze Cię nie poznają a Ty chcesz się kochać 3 razy dziennie.