Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kukiz powiedział że poparcie Kwacha dla Komora to stary układ

Polecane posty

Gość gość
9:58 Jeszcze pani której dzieci utrzymują się z zatrudnienia w Biurze Ochrony Państwa i inni których system żywi:) Wiadomo przecież, tego nie trzeba nikomu tłumaczyć;)

Gość gość
9:59 nie znam Kaczyńskiego osobiście i jest mi na tyle obojętny że nie ma żadnych obiekcji żeby głosować na Dudę ponieważ rozumiem po co to robię! Robię to po to żeby moje wnuki nie musiały patrzeć na dzieci takich ludzi jak Komor i Kaczyński Bo jak teraz będzie Duda to w przyszłości będzie Kukiz na przykład. Powody są również głębsze ale tak jak nie rozumiecie tych 83% energii z której składa się świat tak nie zrozumiecie głębszych intencji które sie za tym kryją. Ludzie są podobne do mojego szczura w klatce! Zawsze do niej wraca bo ma w niej wszystkie wygody i to czego potrzebuje. Nie myśli o tym że poza klatką mógłby mieć jeszcze lepiej. A już zupełnie nie zdaje sobie sprawy z tego dlaczego o tym nie myśli- i to jest cząsteczka tych 83% która was nie obchodzi i to was zgubi! Schodząc jednak na waszą zrozumiałą dla was ziemię do waszej skromniutkiej zawężonej rzeczywistości radze wam oddać głos na Dudę.

Gość gość
co macie do powiedzenia na tema wyjcia na ulice naszego Prezydenta po 5 latach , gaduła sie nagle zrobił . Nie wiem jesli ludzie zmnienia zdanie włąsnie z tego powodu bo Komorowski wyszedł na ulice naobiecywał itd i zagłosuja na niego ..to brak słow .Chociaz ja mysle ci ktorzy na Kukiza beda na Dude , bo to sa osoby ,ktore cha zmian ..jak wiekszosc z nas tego chce w Polsce , chociaz krytyka leci ze Duda to Pis to i tak moim zdaniem za czasow Prezydenta Kaczynskiego ŚW.pamieci było w Polsce lepiej ...iniech mi ktos nie pisze ,ze nie

Gość gość
NIE

Gość gość
shatyn s********j

Gość gość
Wiecie co, zaczynam się przekonywać. Nie tylko głosuję przeciwko Komorowskiemu ale i chyba na kogoś. .. Duda jest bez porównania lepszy, lepsze ma rozeznanie i dobrze mówi, bez kartek

Gość gość
Wspolne poklepywanie Bronka i Kwacha po plecach a potel liczenie Bronka na glos antysystemowcow od Kukiza bylo obrzydliwe :O

Gość gość
Mam dość dlatego wybieram Dudę, jako światełko w tunelu. PO Bronku juz niczego dobrego sie nie spodziewam...