Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmiaca aerowiczka

bebilon ar jaka reakcja

Polecane posty

Gość karmiaca aerowiczka

Witam, moj 9 tygodniowy syn mial tak silny refluks (kaszel, katar, ciagle wymioty), ze z karminia piersia przeszlam na mm, bebilon ar. Czy ktos stosowal? Zaczelismy wczoraj, wczoraj bylo super a dzis placze przy robieniu kupki (kolor i konsystencja normalna), nie meczy sie jak ja robi ale i tak placze. Przepajam go woda przegotowana. Przy kp robil jedna kupe na 2 dni, od wczoraj robi kupe przy kazdym karmieniu i za kazdym razem placze. Nie wiem co robic :(

Gość karmiaca aerowiczka
Czy ktos karmil tym mlekiem?

Gość gość
moj je bebilon pepti wiec chyba nie bardzo pomoge ale opisze jak to jest u nas. W dzien w ktorym podalam bebilon pierwszy raz sam (bo na poczatku mieszalam ze starym mlekiem zeby powoli przyzwyczaic do smaku) bylo strasznie, maly nie chcial go pic a na dodatek bolal go brzuszek i z kupkami rowniez sie bardzo meczyl, teraz aktualnie mamy trzecia puszkę i już jest dobrze, kupka taka troszke zielonkawa (ale doktorka twierdzi ze jest ok) co dwa dni ale bez placzu, brzuszek go nie boli i je juz normalnie. Takze chyb trzeba przeczekac, a zamiast przepajania wodą ja proponuje przepajac herbatka koperkowa np. z humana ona jest juz po 1tyg

Gość gość
up