Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet kto ma racje

Polecane posty

Gość gość

od dwoch miesiecy mam faceta. ja mam 29, on 36 lat. problemem jest to ze jest ob malo wylewny: od rana nie napisze nawet jednego smsa! dzwoni tylko i wylacznie wieczirem. jak sie spotykamy to jest bardzo czuly. nie moze sie ode mnie odkleic glaszcze iprzytula. planuje ze mna wakacje zaprisil na komunie u rodziny. jednaj boli mnie to ze widze ze jest na fb a glupiego smsa nie napisze: co u mnie. mam racje? moze on do mnie nic nie ma?

Gość gość
Może kurna to żyd i mu kasy szkoda na sms,albo chodzi mu tylko o sex dlatego zauwaza cie tylko wieczorami

Gość gość
na tym forum nie ma innych tematów tylko o tych zasranych facetach ?facet to facet tamto co kupić facetowi itd co wy w nich widzicie kobiety opamiętajcie sie!

Gość gość
taki typ

Gość gość
ja jestem kobietą i nie cierpię jak facet do mnie wypisuje albo wydzwania bez potrzeby. Miałam takiego, jak go naszło to nap... smsami cały dzień, strasznie mnie to wkurzało

Gość gość
ale jest roznica miedzy pirannym smsem a pisaniem non stop

Gość gość
durna babo, jesli facet pokazuje ciebie rodzinie, planuje wakacje, jest czuły jak ciebie widzi , pisze codziennie wieczorem to czego kurka jeszcze chcesz. Facet to facet a nie egzaltowana baba co musi rano sie przywitać, w południe wysłać buziaczka. On nie ma 15 lat ze go takie rzeczy podniecają. a ty byś chciała zeby zamiast zajmowac sie robota kwiatek w d.. ci wsadzał. Dorośnij trochę, a jak naprawde musisz mieć smsa rano z pytaniem jak ci sie spało kochanie cmok cmok, cmok cmok cmok cmok to mu powiedz ze tego wymagasz bo inaczej związek ci się rozp...

Gość gość
oj durne te baby durne

Gość gość
hahahah sorry, ale się uśmiałam po przeczytaniu smsów :-) autorka doskonale Cię rozumiem, bo mam tak samo, ale jak przeczytałam odp, to racja, faceci nie cierpią komedii romantycznych, w większości nie są romantykami, a my naczytamy się ckliwych powieści, naoglądamy fikcji w tv i tak nam się marzy... ;-) doceńmy co mamy :-)

Gość gość
całuj, kupuj,dzwoń,przytul,komplementuj,szanuj,ubóstwiaj.......itd normalnie z tych babsztyli niezła beka jest.

Gość gość
A co korona wam z glowy spadnie jak przytulicie ,zadzwonicie czy pocalujecie? Dupki z was i tyle