Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój mąż korzysta ze stylistki

Polecane posty

Gość gość

Czy to nie lekka przesada, poszedł na zakupy ze stylistka, tylko dla niej zapłacił 800 płn a do tego wydał prawie 4 tys. Ja nigdy na ciuchy nie wydałam takiej kasy

Gość gość
W czym problem, będziesz miała zadbanego faceta

Gość gość
no ok, dla wielu to sporo... w czym widzisz problem, że ty nie wydałaś, czy w tym, że on słucha innej kobiety i jeszcze jej płaci? może was nie stać na taki ... luksus?

Gość gość
Najbardziej chodzi min chyba o to ze "slucha" się innej kobiety. To tak jakby powiedział ze ja nie mam gustu wiec korzysta z rad innej. Poza tym takie przesadne dbanie o siebie wydaje mi się mało męskie.

Gość gość
faktycznie, słuchanie innej to jak dostać policzek, ale jeśli chodzi o dbanie o siebie, masz szczęście, wielu facetów ulega stereotypowi i potrafi się nie myć przez tydzień... ble. Wole takiego przesadnie zadbanego niż flejtucha.

Gość gość
To tylko pozazdrościć takiego eleganckiego i zadbanego męża :)

Nie wiem, w czym problem :) Podobno właśnie najczęściej faceci korzystają z porad stylistki. Szczególnie mężczyźni, którzy są na ważnych stanowiskach, prowadzą firmy, mają częste biznesowe kontakty z innymi ludźmi. Zobacz na http://www.strefastylu.com.pl co można zyskać, dzięki wizycie u dobrej stylistki. A co do ciuchów, to lepiej zrobić porządne zakupy i mieć zestawy ubrań na każdą okazję, niż kupować takie, które później nieużywane leżą w szafie.