Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj chce sie zabić nie mam sily zyc mowie prawde

Polecane posty

Gość gość

posypalo mi sie zyciwe, odeszlam od meza nie potrafie bez niego zyc ale nie moge wrocic, bo on wybral matke, jestem na takim dnie, ze mam ochote sie zabic powaznie mysle nad tym....cała sie trzese jak to pisze

Gość gość
przestan nie pisz tak. A co teraz robisz gdzie mieszkasz. Pogodzicie sie niedlugo zobaczysz wybierze ciebie a nie matke. To nie koniec świata. Ile masz lat

Gość gość
Tak jak ktos napisał-dajcie se baby spokój z tymi chlopami Weż sie w garść ,życie bez nich jest dużo fajniejsze,wiem to z autopsji

Gość gość
mieszkam u rodziców, tesciowa mnie dreczyłą psychicznie a wczoraj o mało nie pobiła, z nerwów wzieło mnie pogotowie, maz miał przyjechać do mnie, wyjasniać ale ani nie przyjechał ani nie odbiera tel, widocznie juz go przekupiła, mam 27 lat tak bardzo go kochałam tak tęsknie za nim, za naszym życiem, boże ja się naprawde zabije bo to nie ma sensu, może wtedy on coś zrozumie, ale nie wiem jak to zrobić, tabletki czy co? czy może rozpędzić się autem i wypaśc z drogi? już mi wszystkie mysli chodza po głowie....

Gość gość
16:52 nie piepsz stara panną. Spokojnie napisz mu smsa że go kochasz że go potrzebujesz teraz zeby wrócił. Założe sie ze twój mąż to dziecko toksycznej matki. Poczytaj troche o tym. I daj mi kontakt to troche sklepiemy woja tesciową.

Gość gość
jej by sie przydał porzadny wp*****l bo całe życie tylko dreczyła ludzi, wszyscy jej nienawidza

Gość gość
tak mi sie beczec chce, bo tesknie strasznie, jak sobie z tym poradzić?

Gość gość
niech ktoś pogada

Gość gość
Po prostu sie czymś zajmnij,jakąś pracą albo wyjdz na spacer Najgorzej to nic nie robić tylko myslec,myśleć,myślec...

daj sobie czas musisz wziasc to na bary znajc sobie zajecie silownia jako fitness czy cos "i pamiętaj że każda rana kiedyś się zagoi" może nie całkiem ale z czasem jest łatwiej

Gość gość
nie uzalezniaj swojego zycia i samopoczucia od faceta, zwlaszcza nieudacznika- maminsynka. on sie nie zmieni. zacznij budowac swoje zycie samodzielnie, a o nim z czasem zapomnisz. dokonal wyboru, jest dorosly, musi przyjac na siebie konswekencje. i nie plaszcz sie przed nim- to mu tylko polechcze ego.