Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem brzydka i faceci mnie podrywają bo jestem dla nich łatwym celem do seksu

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj to sobie uświadomiłam :(

Gość gość
O kurna to ja muszę być bardzo brzydka skoro nawet do seksu mnie nie chcą :O

Gość Severyn
Skąd takie wnioski?

Gość gość
nareszcie kobieta ktora wyciagnela wlasciwe wnioski. Jako facet moge to powiedziec otwarcie ze mniej atrakcyjne kobiety zawzyczaj sa podrywane przez facetow w celu szybkiego seksu

Gość gość
"Te brzydkie lepiej się ****ają" - film drogówka :classic_cool:

Gość gość
wykorzystaj to;) idz kilka razy za darmo do kina najedz sie za darmo niech stawiaja:D a od ciebie nic nie dostana

Gość gość
bo z 2 rozstałam się po kilku tyg, a kilka dni temu miałam taką sytuację że stało 3 chłopaków i dwóch lustrowało mnie od góry do dołu z lekkim uśmiechem. I teraz wyobraz sobie że tych 3 się do mnie przyczepiło i mnie podrywa. Gdyby któremuś na mnie zależało to na pewno nie chciałby dzielić się mną z kolegą :O

Gość gość
a to do seksu nie trzeba obopólnej zgody. ty nie chcesz a oni gwałcą, czy co? Dajesz byle komu tylko z wdzięczności za to ze się zainteresował to i masz co chciałaś

Gość gość
a powiem że ładna raczej nie jestem. To znaczy- buzia przeciętna, ładne włosy, ale figura nie bardzo-lekka nadwaga

Gość gość
gość dziś a to do seksu nie trzeba obopólnej zgody. ty nie chcesz a oni gwałcą, czy co? Dajesz byle komu tylko z wdzięczności za to ze się zainteresował to i masz co chciałaś\ x nikt mnie nie gwałci i nikomu nie daję. Tych dwóch traktowałam poważnie i myślałam że oni też mnie tak traktują. A tamtym nic nie dałam i nie zamierzam dawać. :O

Gość gość
jestem łatwym celem do seksu no k... nie rozumiem, nie dajesz to nie jesteś, a że startuja, sa faceci co do każdej startuja bo może sie zgodzi, 20 odmówi, a może 21 o********* Każdej sie trafiali tacy adoratorzy, nie tylko tobie

Gość gość z grzebieniem
To może być szok, ale poważnie kobiety lubią seks :classic_cool:

Gość gość
wnioski są przerażające.

Gość jooola24
Ale że proponują Ci ten seks?

Gość gość
Ja jestem facetem i niestety, jeśli chodzi o seks to szukałem zazwyczaj tych mniej atrakcyjnych szarych myszek, niż takich co się każdy facet na nią ślini. Nie dawno poznałem 18 latkę, szara myszka, zwyczajna dziewczyna, nie jest urodziwa za bardzo ale ma fajną figurę co najważniejsze szczupła. Kręciliśmy miesiąc i po tym czasie wskoczyła ze mną do łóżka, robiłem z nią co tylko chciałem, było bosko. Od tego czasu regularnie spotykamy się na bzykanie. Ja mam 28 lat a on właśnie co napisała maturę. Jakaś ładna nastka w tym wieku by nie chciała się ze mną spotykać a taka zwyczajna, to jest w 7 niebie, że 28 latek za nią lata :)

Gość gość
Aha, czyli idziesz na latwizne i jeszcze sie chwalisz. Super.

Gość gość
Dlatego wyjechalam stad,polscy faceci sa puści. Za granicą poznałam męża który mnie kocha i nie ma z moich powodów kompleksów. W dodatku jest przystojniejszy niz ci wszyscy adoratorzy z Polski razem wzięci

Gość gość
Na mnie patrza, ale nie podrywaja, to znaczy ze ich oniesmielam czy jestem okazem brzydoty?

Gość gość
Wygladam jak żona Camerona zaden Polak mnie nie chcial a tutaj poznalam super meza,rudego angola.

Gość gość
Im dluzej czytam kafe tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze powinnam wyjechac z tego kraju :D

Gość gość
Polacy to rasisci zenia sie z blondynkami z blekitnymi oczami

Gość gość
Przefarbuj sie na blond moze cos zdzialasz.

Gość gość
gość dziś a powiem że ładna raczej nie jestem. To znaczy- buzia przeciętna, ładne włosy, ale figura nie bardzo-lekka nadwaga x No to możesz być w wielkim błędzie myśląc tak o sobie, bo powiem Ci szczerze że bardzo dużo facetów, ale facetów, a nie młodych szczawi, kręci właśnie taka leciutka nadwaga u kobiet, gdzie jest za co złapać, w co się poprzytulać. Ważne aby to nie była jakaś ogromna otyłość brzuszna, a np. krąglejsze pośladki, uda;-) poza tym dużo facetów, ale też mówie, facetów a nie szczawi, nie patrzy aż tak na buzię, oby tylko jakaś przeraźliwie obrzydliwa nie była, a właśnie na figurę i na to czy dziewczyna zadbana jest.

Gość gość
najwyrazniej masz zanizona samoocene. gdybys btla brzydka to do lozka nikt by cie nie probowal zaciagac uwierz mi..

Gość gość
a ty bidulko nie umiesz powiedziec "nie"?

Gość prawictwo pospolite 137
tak , ale próbują ją zaciągnąc do łozka tylko mało atrkcyjni Atrakcyjni faceci nie podrywają w ten sposób kobiet

Gość gość
kkkkkkkkkkkk

Gość gość
prawictwo pospolite 137 wczoraj tak , ale próbują ją zaciągnąc do łozka tylko mało atrkcyjni Atrakcyjni faceci nie podrywają w ten sposób kobiet x nie powiedziałabym że są nieatrakcyjni i to nie tylko moje zdanie...Raczej przeciętni lub lekko ponad przeciętni :)

Gość gość
up