Gość jooola24 Napisano Maj 12, 2015 Cześć Wam, Od zawsze mam problem z wagą, jest to temat który nie daje mi spać. Jako dziecko byłam wielkim pączkiem i tak przez całe życie przewija się u mnie kompleks grubaska, mimo iż mój rozsądek mówi nie jesteś już grubaskiem-jest spoko. Jak Wy się zaopatrujecie na ludzi którzy nie są bardzo szczupli, normalni, bez nadwagi ale nie modele i modelki. Bardzo mnie to ciekawi bo sama kompletnie jestem nie obiektywna, ponieważ dla mnie wszyscy ludzie są piękni (to walnięte), nikt nie jest dla mnie brzydki. Podobają mi się i ludzie wieksi i mniejsi, po prostu uwielbiam ludzi. Z mężem jestem od 5 lat, zdażyło się tak że przytyłam 17 kg i byłam znowu wieksza, jednak mimo wszystko zawsze czułam się atrakcyjna do momentu aż nie mogłam wsadzić nogi w spodnie. Wtedy sie zorientowalam co jest na rzeczy schudłam i popadlam w paranoje. Mój mąż twierdzi że tak i tak wyglądam ok, chociaz wiadomo lepiej jest jak schudłam. Jak to jest u Was lubicie kobietki 50kg czy 60/65 też są dla Was atrakcyjne? Czy jeszcze większe kobiety bądź mężczyźni też są dla Was atrakcyjni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach