Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jooola24

figura idealna

Polecane posty

Gość jooola24

Cześć Wam, Od zawsze mam problem z wagą, jest to temat który nie daje mi spać. Jako dziecko byłam wielkim pączkiem i tak przez całe życie przewija się u mnie kompleks grubaska, mimo iż mój rozsądek mówi nie jesteś już grubaskiem-jest spoko. Jak Wy się zaopatrujecie na ludzi którzy nie są bardzo szczupli, normalni, bez nadwagi ale nie modele i modelki. Bardzo mnie to ciekawi bo sama kompletnie jestem nie obiektywna, ponieważ dla mnie wszyscy ludzie są piękni (to walnięte), nikt nie jest dla mnie brzydki. Podobają mi się i ludzie wieksi i mniejsi, po prostu uwielbiam ludzi. Z mężem jestem od 5 lat, zdażyło się tak że przytyłam 17 kg i byłam znowu wieksza, jednak mimo wszystko zawsze czułam się atrakcyjna do momentu aż nie mogłam wsadzić nogi w spodnie. Wtedy sie zorientowalam co jest na rzeczy schudłam i popadlam w paranoje. Mój mąż twierdzi że tak i tak wyglądam ok, chociaz wiadomo lepiej jest jak schudłam. Jak to jest u Was lubicie kobietki 50kg czy 60/65 też są dla Was atrakcyjne? Czy jeszcze większe kobiety bądź mężczyźni też są dla Was atrakcyjni?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować