Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada sie zapytać co ze spotkaniem?

Polecane posty

Gość gość

Bo ostatnio facet z ktorym sie spotykam od miesiaca zaproponował mi wyjazd we dwoje ( juz ze soba spalismy wiec nie mam jakiś obiekcji zeby jechac). Ale on tylko o tym wspomniał, nie ustalalaliśmy szczegółow, a ja chciałabym sobie coś zaplanowac na weekend np miałam propozycje wyjazdu ze znajomymi i teraz nie wiem czy wypada się go jutro albo w czwartek zapyatć co z wyjazdem czy lepiej to przemilczec? Nie chce mu sie narzucac...

Gość gość
up

Gość gość
Zapytac jakie ma plany na weekend. Po prostu

Gość gość
jakby chciał z tobą pojechać to by się już z tobą umówił on pewnie z tych co obiecują tylko mam taką kuzynkę która mówi och jak przyjedziesz pójdziemy tam i ówdzie i zawsze jest z tego g****o :D

Gość gość
Nie prawda bo on przeważnie jest słowny, tylko on ma taka wade ,że daje mi znac czesto na ostatnia chwilę ,a na teraz nie wiadomo co z tym wyjazdem tak na 100% więc nie wiem czy powinnam sie zapytac wprost czy nie

Gość gość
up

Gość gość
Tak, bo masz przwo miec swoje plany i wczesniej wiedziec. Jak on z tych na ostatnia chwile, to tym bardziej. Sorry ale wyjazd to troche logistyki, moze dla niego to nic, ale moze Ty potrzebujesz wiecej czasu? Powinien miec to na uwadze

Gość gość
ty go lepiej znasz jak taki jest to oczywiście musisz się go spytać