Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniak78787

ostrzeżenie urokmilosny24.pl

Polecane posty

Gość Aniak78787

Uwaga kobieta z urokmilosny24.pl wyłudza pieniądze, mnie naciągnęła na 600zł i brak kontaktu, nie odprawia żadnych rytuałów, chyba tylko śmieje się z naiwniaków, to wielka oszustka! przestrzegam!!!!

Gość gość
Jeśli ktoś chce sprawdzony urok miłosny to polecam bodajże Itona pomógł mi kilka lat temu i wciąż działa więc jest sprawdzony

Gość gość
Haha może rzuciła na ciebie urok żebyś jej dała sześć stówek :D. Serio, głupich nie sieją...

Trzeba być PRAWDZIWYM DEBILEM, by wierzyć w działanie uroków z internetu :D :D :D.

Gość gość
Masakra jaki ciemnogród

Gość Ewa90
Uroki działają, ja zamawiałam u Malabora i chłopak rzeczywiście wrócił i zapłaciłam tylko 150zł a nie 600zł.

Gość gość
Widać chińskie podróbki działają lepiej od uroków firmowych. Powiedzcie mi jak to możliwe, być jednocześnie tak inteligentny /obrotny /zaradny żeby mieć tak sobie sześć stówek do rozpieprzenia i jednocześnie tak głupim żeby przepieprzyć je na czary mary?

Gość gość
Ja zamawiałam 2 miesiące temu i mąż wrócił. Może przypadek, może urok, ale najważniejsze że znowu jesteśmy razem.

Gość gość
ja wydałam 200 zł , ale nie przez neta, przez neta to zamawiałam tylko łatwe wróżby za 5-10 zł , wszystkie się sprawdziły, ale 600 zł mogłaś wydać na jakaś renomowaną szeptuchę

Gość gość
Pokaz fotkę z mężem do uwierzę że masz męża.

Gość gośćantek
To jerst legalny sposób na zarabianie.Prowadzący(a) tą działalność nie jest oszustem bo wykazuje działanie i udziela odpowiedzi za określoną kwotę -nie jest to i nie może być gwarancją że gusła coś pomogą. Sprawa jest prosta. Jeżeli są tacy co płacą za marzenia to trzeba im to sprzedać. Pozdrawiam Andrzej 52franc11@wp.pl

Gość gość
haha:D

Gość gość
Ja robiłam obrzęd miłosny u rytualisty z Turcji, pana kadesza. Ten człowiek naprawdę zna się na rzeczy i ma olbrzymią wiedzę. Tutaj mozna się z nim skontaktować. gaap.kadesz@interia.pl

Gość gość
Mi w odzyskaniu faceta pomógł Mahasiah z http://magia-anielska.pl , raczej nie ogłasza się on po forach aby zazdrośnicy nie zepsuli mu opinii. Chcę go jednak pochwalić żebyście wiedzieli, że są jeszcze tacy co umieją wykonać prawdziwy rytuał.

Gość Joli

Gap kadesz to Polak. Odpisuje na maila z polski (polskie IP) i w dodatku oszust! 5 miesięcy czekam na efekty i nic a od 4 miesięcy nie odpowiada na moje maile. Odradzam jest nieuczciwy w dodatku udaje ze jest z Turcji.

Gość Blanka

Mahasiqh ze strony magia-anielska - mam niestety wrażenie ze nie robi zamówionych rytuałów bo jestem w kontakcie z kilkoma dziewczynami z forum innego i nikt u niego efektów nie ma a jak porównywaliśmy wiadomości to on wszystkim identyczne wysyła. Ja już czekam 3,5 mieś.  a w zasadzie przestałam czekać 

Gość Pan81

Mam gdzies wasze ostrzezenia-SMIECHEM I OBOJETNOSCIA to wszystko biore...... NIE ROZUMIE.