Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

Jestem facetem i dziwię się, dlaczego tak mało dziewczyn lubi dominować w łóżku. Nie chodzi mi o jakieś sadystki, tylko o normalne dziewczyny, które lubią w łóżku ostrzej zabawić się facetem. Naprawdę trudno mi znaleźć taką dziewczynę, a mam już 30 lat.

Gość gość
nie wiem /pi/er/do/l/ sie palancie

Gość gość
chamstwo i agresja na tym forum- kolejna rzecz, której nie rozumiem, niestety.

Gość gość
to jestes dosc mocno ograniczony w rozumowaniu 😴

Gość gość
no niestety coraz więcej aspektów życia w tym kraju mnie przeraża. A kiedyś myślałem, że z wiekiem będzie lepiej.

Gość gość
może odpowie jakaś dziewczyna?

Gość gość
Chetnie Ci odpowiem, to kwestia upodoban. Mysle, ze jednak większość z nas woli uleglosc, co wynika z naszej natury. Ja lubie i jedno i drugie, potrzebuje urozmaicenia.

Gość gość
to dobrze, że chociaż lubisz urozmaicenia.:) Ja spotykałem się w swoim życiu z kilkoma dziewczynami ( wprawdzie nie było ich wiele, ale zawsze coś) i wszystkie oczekiwały, że to ja będę dominował. Jakoś mi tam to wychodziło, ale przyznaję otwarcie, że wolę coś odwrotnego.

Gość gość
jeżeli jeszcze jesteś, to... jak myślisz, gdzie takie dziewczyny można poznać?

A im się otwarcie przyznałeś? :P Stereotypy, wstyd, Grey (tak to się pisze? :D) i mamy efekt. Nie powiem, lubię być zdominowania ale lubię też drugą stronę bata. Chyba nawet bardziej :P Takie kobiety istnieją. Tylko oczy należy mieć szeroko otwarte bo tego nie widać ;)

Gość gość
lubiękiedy: ja nie lubię dominować, potrafię, ale nie lubię. Z tym Greyem to nie do końca wiem o co chodzi, bo nie widziałem filmu. Tam jest coś o dominacji facetów, tak?

Gość gość
jakoś tam próbowałem im o tym powiedzieć, ale się denerwowały, często były mocno stereotypowe. Jedna nawet posądzała mnie o jakieś zapędy gejowskie w związku z tym. Dałem spokój. Do tego dziewczyna musi mieć też odpowiednią osobowość, tego nie można nauczyć, tak jak nie można nauczyć kogoś, żeby był przywódczy czy charyzmatyczny. Wiesz zapewne o co chodzi.

Gość gość
Oj ja mojego uwielbiam dominować. Związywać, kazać mówić różne rzeczy, siadać na twarzy i kazać robić minetkę, podszczypywać, robi wszystko co mu karzę.. i na koniec ostre rżnięciee..

Widocznie jestem ignorantką ale znam książkę film jedynie z relacji :D Jakoś mi się wydaje, że to nie moja bajka. Właśnie! bajka o dominacji :) x Wiem o co chodzi. Zapędy gejowskie? :O Cóż ja podchodzę do tematu inaczej :D Powiedziałabym, ze sama mam chyba takie zapędy :D w stronę zwiedzania stref powszechnie uznawanych za zakazane.

Gość gość
22:04: serio lubisz takie rzeczy? Miałabyś czas może jutro o tym popisać? Bo dzisiaj to już za bardzo nie mam siły:)

Gość gość
Gdzie chciałbyś o tym popisać?

Gość gość
najlepiej na mailu, jak możesz.

Gość gość
lubiękiedy: jesteś kobietą i masz zapędy gejowskie?:) Dobre:)

Gość gość
Dawaj maila, dzisiaj się odezwę :)

Gość gość
peti27@o2.pl