Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przegrałam życie

Polecane posty

Gość gość

mam 26 lat i jestem chorobliwie nieśmiała i przerażona. Leczyłam się na depresje i nerwice, niestety niewiele pomogło. Ze strachu nie skończyłam studiów (przerażała mnie obrona, niczego nie umiałam załatwić) w pracy się wykańczałam psychicznie, dostawałam spazmów za każdym razem jak musiałam coś załatwić. Boję się iść wyjść do ludzi, nawet iść do fryzjera. Ostatnio głównie siedzę w domu. Strasznie mnie to boli, podobno jestem ładną, sympatyczną dziewczyną, dużo czytam, lubię się uczyć, ale na świecie jest miejsce tylko dla przebojowych, silnych ludzi :( tak bardzo chciałabym uwierzyć w siebie, mieć siłę do walki z codziennością :(

Gość gość
wcale nie przegralas zycia,jestes mloda jeszcze :) o przegraniu zycia mozna mowic jak sie ma 80 lat.. powiem Ci za siebie,bo ja tez mialam takie fobiczne problemy pomoglo mi to,ze zainteresowalam sie rozwojem duchowym i sie zorientowalam,ze ten swiat to matrix a skoro tak czym tu sie przejmowac nierealnym swiatem?? no i doszlam do tego,że jest Bóg..tylko że ja jestem pewna tego :) na slowo mi na pewno nie uwierzysz,sama poszukaj to Ci sie uda i zobaczysz :) i teraz jak wiem,ze Bóg jest ze mną to sie juz tak nie stresuje,fobia minęła. To kolejny dla mnie dowód na to. Z Bogiem nie ma lęku. zadni psychologowie nie pomogli,chociaz może komuś tak,ale mi nie. Poza tym na swiecie jest miejsce dla kazdego a nie tylko dla tych przebojowych. Ja sie pogodzilam z tym,ze przebojowa nie jestem :) Szkoda zycia na stres,szczegolnie,ze to nie jest do konca prawdziwe życie...i Ty masz wplyw na to co Cie otacza i Twoje myśli mają znaczenie,jak będziesz myśleć pozytywnie to i z czasem zauważysz zmiany...to moze nie jest krotki proces,ale możliwy :) ja Cie rozumiem bo nawet mi sie nie chcialo isc na studia,skoro wiedzialam,ze przeciez nie poradze sobie na egzaminach i na obronie

Gość gość
tez mam nerwice

Gość gość
Ja też mam nerwicę...jednak się okazuje,że takich ludzi całkiem sporo a myślałam,że jestem jakimś pieprzonym wyjątkiem na tej planecie.