Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deva90

Zakochałam się w koledze z pracy

Polecane posty

Gość deva90

Tak jak powyżej - zakochałam się w koledze z pracy. Cały czas o nim myślę i mam "motylki w brzuchu", gdy go widzę. Problem w tym, że nie jestem sama.. W zeszłym roku wyszłam za mąż i tu jest problem.. Wiem, że koledze też wpadłam w oko, dał mi to do zrozumienia. Mimo wszystko chciałam być fair wobec męża i powiedziałam M., że nie jestem sama. Od tego czasu jest dla mnie oschły, praktycznie ze mną nie rozmawia.. Bardzo mnie to boli, bo coś do niego czuję. Z mężem też mi się nie układa. Coraz częściej mam wrażenie, że to nie to.. Co mam zrobić ?? Jak się odkochać ?? Miałyście/ macie podobną sytuację ??

Gość gość25
Skąd ja to znam? Witaj w klubie!:D postaraj się więcej uwagi poświęcać mężowi, dostrzegać jego zalety i cieszyć się jego obecnością. Wiem, to trudne w tej sytuacji natomiast nie możesz myślec o tamtym. Twoja sytuacja jest mi znana w 99% Nie jest łatwo, mam tego świadomość. Musisz spróbować przestać myśleć, może z czasem uczucie przygaśnie.

Gość gość
Może spróbuj nawiązać z nim mały romansik ? Swoje użyjesz, poznasz go lepiej (nie tylko zalety, ale również wady) i może ci to minie

Odpowiedz sobie sama przed sobą, czy zależy Ci na mężu i małżeństwie. Pewnie, że się nie układa, jak wzdychasz do innego. Może mąż nie wie, ale swoje czuje. Jeśli Ci zależy, znajdź inną pracę i zerwij kontakt z poprzednią. Spal mosty i ratuj małżeństwo.

Gość gość
rozwiedź się głupia dziewucho siedząc z mężem niszczysz jemu i sobie życie nie kochasz go przecież bo jakby było inaczej tobyś nie latała za kolegą co do kolegi to powiedz mu tak że szanujesz jego zdanie i prosisz o radę czy się rozwieść z mężem wtedy kolega będzie wiedział że może być dla ciebie miły