Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie lubią facetów, którzy nie potrafią tańczyć

Polecane posty

Gość gość

Ja jako facet, nie miałbym nic przeciwko, żeby moja dziewczyna potańczyła sobie na zabawie z innymi facetami, skoro tak lubi tańczyć. Ja nie lubię, nie umiem, wstydzę się, nie chcę. Na parkiecie jestem cały zesztywniały, a powinienem być wyluzowany i szczęśliwy, jak inni wokół mnie. Miałem okazję tańczyć kilka razy w życiu i tak to właśnie wyglądało. Jeden raz został nawet uwieczniony na video (to było wesele) i aż mnie skręca jak sobie pomyślę, że ktoś tę kasetę ogląda i wybucha śmiechem na widok mnie i moich ruchów. To było duże wesele i było tam wiele osób, których nie znałem. Przysiadła się do mnie fajna dziewczyna, pogadaliśmy, wypiliśmy, do tego momentu jakoś szło, aż zapytała: zatańczymy? Wtedy zamiast na szybko wymyślić jakiś uraz nogi czy coś takiego, to zacząłem jej opowiadać jaki to niezgrabny jestem w tańcu i jak bardzo nie potrafię się wyluzować. Ale do niej słabo docierała ta gadka. Uparła się, że musi ze mną zatańczyć wstała i zaczęła mnie ciągnąć za rękę w kierunku parkietu. Taka szarpanina też wygląda żałośnie więc dosyć szybko uległem. Resztę można zobaczyć na kasecie z wesela mojej kuzynki. Dodam jeszcze, że gdy kawałek się skończył, to panna gdzieś zniknęła i nie mogłem jej namierzyć do końca wesela.

Gość gość
:)

Gość gość
Ja nieźle dupą kręcę jako facet, w dodatku potrafię się zmysłowo ruszać.

Gość gość
nieprawda. ja sama nietańcząca, to po co mi miałby się podobać taki, co tańczy? ;> nie lubię tańców.

Gość gość
Mało jest kobiet , które nie lubią tańczyć.

Gość gość
tylko metalówy itp. nie lubią tanczyc wiekszosc kobiet lubi

Gość gość
facet który rusza się w tańcu beznadziejnie przeważnie w łóżku też jest kiepski

Gość gość
zgadza się, jestem również kiepski w łóżku. Odbyłem w życiu 7 (słownie: siedem) stosunków płciowych, każdy z inną dziewczyną. Żadna nie chciała drugi raz. Jestem po trzydziestce.

Gość gość
Jak mogłabym być z kimś kto nie umie tańczyć. Wychowałam się na dirty dancing i nie wyobrażam sobie inaczej spędzić życia niż w tańcu.

Gość Heniuś
Niektórzy nie mają po prostu predyspozycji. Mnie dziewczyny uczyły i nawet chodziłem z jedną do szkoły tańca, ale efekt żaden. Po prostu jak skupiałem się na analizowaniu i odtwarzaniu kroków to zapominałem o muzyce i odwrotnie - gdy wsłuchałem się w "umcyk umcyk" to myliłem kroki, zamiast do przodu robiłem do tyłu i tak dalej. I skąd miałem wiedzieć do jakiej muzyki jakie kroki dobierać? Poza tym po ciężkim treningu wolałem raczej pogadać, pośmiać się czy pojeść niż tańczyć ;) A że baby skreślają facetów z takich powodów to wiadomo nie od dziś przecież. Na szczęście nie wszystkie są takie, bobym w żadnym związku nie był wtedy :) Moja obecna dziewczyna podchodzi z dystansem do tego, razem się śmiejemy z moich nieudolnych pląsów :) Za to ona np. słabo pływa - tyle godzin na basenie i nic - ale różni ludzie są i trzeba to zrozumieć. Jak baby są takie małostkowe to i je skreślajcie, co za problem? Zamiast się użalać to trzeba było następną laskę obracać i tyle.

Gość hartes
Proszę tutaj - http://skalskidance.pl/ Jedna z ciekawszych technik, mowa o west coast swing. Ja uwielbiam, ale oczywiście kwestia danej osoby. Nie każdemu przecież musi pasować dokładnie ta sama technika, zgadza się?

Gość gość ność
Jestem podobnie nieutalentowany :D Nie łapię tego. Po prostu nie czuję. Mam teorię, że jest to wynikiem, nie tyle zupełnej niezdolności, ale skutkiem swego rodzaju nieumiejętności otwarcia się wśród ludzi w zakresie emocjonalnym. Taniec, to coś ekspresyjnego z wewnątrz, na zewnątrz. O ile mogę rozmawiać w licznym towarzystwie i forsować swoje zdanie, tu czuję się mocny, bo to, jest intelektualne, to w tańcu czuję się bezradny. Jakbym nie wiedział o co chodzi. I właściwie od dziecka, gdy tylko gdzieś na filmie, były tańce, które stanowiły jakąś istotną część filmu, byłem śmiertelnie znudzony. Widzę, że to jest erotyczne, ale po 2 kursach, jakichś tam próbach machnąłem ręką. Może, gdybym miał kiedyś wyrozumiałą partnerkę, to czegoś bym się nauczył, ale raczej bez polotu. W seksie jestem niezły, nie widzę tu związku. Samochód prowadzę dobrze, więc koordynacja tutaj działa. Rzeczywiście, na kobiety umiejętność tańca u mężczyzny działa bardzo, ale to też, nie wszystko.

Gość gość
- Kobiety nie lubią facetów, którzy nie potrafią tańczyć - nie wiem jak inne kobiety ale jeśli facet ma wyczucie rytmu, umie fajnie tańczyć to mi się podoba :)

Gość gość
no aleeee "do tanga trzeba dwojga" - troje to już tłok

Gość gość
a czemu faceci w klubach to takie pipy? Idąc z koleżanką, wychodzimy parkiet, szalejemy, tańczymy, ogólnie dziewczyny i kobiety się bawią, a chłopy to tylko chodzą pomiędzy, coś tam komentują, stoją pod ścianą i obczajają. I na co czekają? Całą imprezę nie podejdą nawet by tylko zatańczyć, ja tam męża nie szukam ale by się pobawić z różnymi ludźmi. Nieważne czy laska 10/10 czy 5/10 oni i tak stoją i patrzą! Chyba następnym razem wypiję pół litra i to ja będę podbijać do tych pip...