Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Nie ma nic za darmo

Polecane posty

Gość gość
kij ma zawsze 2 końce

ja jestem taki se zadowolony z swego życia mogło by być lepiej ale nie jest źle :)

Gość gość
to sie ciesz

Gość gość
Dla ładnych też nic nie ma za darmo. Dziś uroda to bardzo słaby kapitał. Żeby życie było naprawdę udane trzeba mieć w głowie, trzeba być pracowitym (ewentualnie mieć dobre znajomości - ale tu trzeba dodać, że byle kto nie ma wpływowych znajomości) no i dobrze wyglądać.

będziesz grał ? :) x co myślisz o tym tablecie "Samsung galaxy tab s" x chcę sobie kupić ale kasy brak

No będę grał przez internet w cs oglądał filmy muzyka itp :) Specyfikacje ma dobre na takim tablecie można odpalić też dobre gry ! a jest ich masa taki tablet można potraktować jako konsole :)

Jest kilka wersji tego Samsung Galaxy Tab S Samsung Galaxy Tab S 8.4 Samsung Galaxy Tab S 10.5 Są też z końcówkami wifi np Samsung Galaxy Tab S 10.5 wifi ale ich nie kupuj bo widzę że do nich nie włożysz karty sim

aha ok dzięki :) x lubisz kawę bo mam ochotę ale nie jakąś lure rozpuszczalną ah szkoda że mnie nie stać na jakiś dobry ekspres piłem kiedyś w kawiarni o jej pycha była al droga