Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

schudłam i okropnie wygladam

Polecane posty

Gość gość

Hej mam 28 lat i zawsze bylam troche przy kości. 168 i bardzo duże wąchania wagi. Od 60 do 93,5 najwięcej ( w ciąży) Ostatnio się wzięłam za siebie i co? Schudlam 20 kg w krotkim czasie.waze teraz 67kg i mam okropny biust i brzuch, zmarszczki na czole. Macie jakieś rady na biust? Bo on mnie najbardziej martwi. Na brzuch tez i zmarszki:) wiem ze zaraz napiszecie ze jestem gruba i ze nie dbam o siebie ze powinnam ćwiczyć itd... A jak juz to jakie ćwiczenia na ujedrnienie piersi i brzucha?

Gość gość
Nim sie nie wypowie?mam zaje bista figurę i w spodniach i koszulce bardzo laska ze mnie ale jak widzę sie nago to zalamka............................ Doradźcie cos

Gość gość
Dużo już nie zrobisz.masuj się codziennie, po kilka razy dziennie nawet niekoniecznie z balsamem, ja miałam obwisly brzuch trochę i pięściami go klepalam i zrobił się dużo lepszy. Poza tym za jakiś czas skóra się trochę skorczy i będzie lepiej wyglądać. Na cycki to nie wiem co, pływanie żabka chyba najlepiej działa, też spróbuj masować.

Gość gość
sama się skrzywdziłaś za szybko schudłaś może idź do apteki i kup sobie balsamy jakieś lecznicze czy coś

Gość gość
Wiem ze sama się skrzywdzilam... Ale zawsze miałam zaburzone odżywianie... Albo tylam szybko albo chudlam szybko... NP w .miesiąc schudlam 10kg... I to jest taka obsesja. A wiem ze za kilka miesięcy znowu zacznę jeść i znów przytyje. Mam prze ******** Wystarczy ze dola zlapie a będę jeść i jeść... A jak jestem szczęśliwa to nie mysle l jedzenij tylko żyje szczęściem. A te kremy to jakie? A może na cycki ćwiczenia jakies z handelkami? Na brzuch tylko brzuszki? A to klepanie to na prawdę? A na czolo na ta zmarszcke? Autorka

Gość gość
Up

Gość prawictwo pospolite 137
może schudłaś za szybko ? 20 kg nie powinno sie zrzucać przez kilka miesiecy tylko nawet do roku czasu by było bezpiecznie

Gość gość
A zdradzisz w jakim czasie tyle schudlas i jak ci sie to udalo? Zazdroszcze.

Gość gość
idź do psychologa bo to objawy uzależnienia od jedzenia

Gość prawictwo pospolite 137
bezpiecznie jest zrzucić 5 kg miesięcznie no to 20 kg w 4 miesiące

Gość gość auyorka
Ja schudlam w sumie 12kg w 2 miesiace a wczesniej to sie ciagnely te pozostałe kilogramy. Miałam diete taka skurczajaca żołądek i teraz jem naprawde male porcje... Jak zjem duzo, chodź mniej niż wczesniej jadalam jest mi niedobrze i czuje sie przejedzona.. Ale mam okropne piersi i nie wiem ale bardzo mnie to przeraża..

Gość gość
Duzo wody, blendy antyoksydacyjne, jedno i wielonienasycone kwasy tluszczowe.

Gość gość
Tak masaże naprawdę działają.

Gość gość
Ale jakie masaże? Mam sobie sama je masować?

Gość gość
na piersi dobre jest robienie pompek i podnoszenie hantli leac na plecach na laweczce