Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak jest????

Polecane posty

Gość gość

kurcze mam 22 lata i przez cale zycie nikogo nie mialam :/ tzn mialam ale to byly smieszne krotkie zwiazki. Ludzie zagaduja do mnie, to nie tak ze jestem totalnie olewana. Budze sympatie ale chyba tylko i wylacznie sympatie, jeszcze nie odczulam zeby ktos mnie powaznie traktowal czy zeby zalezalo mu na mnie. Nawet rodzicom - wiecznie wymagali ode mnie, chcieli chyba zaspokoic swoje ambicje i co gorsza-nie widza tego. Niby nie jestem brzydka ale tez faceci nie interesuja sie mna w 'ten ' sposob , takie mam odczucie :o Nie sadze zeby zboczone oblesne teksty byly przejawem zainteresowania. Nie wiem,moze za duzo wymagam od zycia-Najgorsze jest chyba to,ze jestem uczuciowa osoba, gdybym miala pychike z kamienia byloby mi latwiej w ogole w zyciu :/

Gość gość
ja tez mam 22 lata i nawet nie bylam w krotkim,przelotnym związku i rzadko kiedy mnie ktoś zaczepia,więc sie nie martw,nie Ty jedna :) ale ja juz przywyklam,trudno przeciez mozemy jeszcze kogos poznac,nie??

Gość gość
Mam to samo autorko, faceci interesują się mną jako obiektem seksu, często dużo starsi. Mam 25 lat.Tak było od zawsze.