Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mat9633

Jak wyleczyć Łupież ??? Mam skorupę na głowię !! POMOCY !!!!!!!

Polecane posty

Gość Mat9633

Witam, od kilku lat mam wielki problem ze skórą głowy , a szczególnie z łupieżem, na głowię mam białą skorupę , próbowałem już chyba wszystkiego , nizorale , zoxiny , head&shoulders , Loreal , i nawet ostatnio kupiłem szampon bez sls bo niektórzy pisali że to od Sls może być taka reakcja skóry ale on też nic nie dał. Już nie wiem co mam robić. Może ktoś z was miał podobny problem ?? Dodam że mam 18 lat.

Gość gość
Może jesz za dużo cukru? Mi zawsze wychodzi łupież kiedy się objadam słodyczami. Spróbuj plokac po umyciu włosy octem jablkowym rozpuszonym w wodzie. Noi raz na tydzień nasmaruj głowę olejem, ale fajnie żeby był tloczony na zimno i zostaw na godzinę.

Gość gość
kup w rosmanie szampon cler !! pomaga od reki .Moze spisz w suchym pokoju ?

Gość gość
Nizoral szampon z apteki , jest drogi ale skuteczny. Na sucha skore głowy wmasowuje trochę tego szamponu 15 minut przed myciem głowy . Potem umyć głowę , pomoże ale wróci jezeli nie będziesz używać 1 lub 2 tygodniowo. Sprawdzone und potwierdzone :)

Gość gość
Te szampony sa g warte. Mnie dają odwrotny efekt. Nizoral powinien pomoc. Moze to lupiez tlusty. Wysuszasz głowę szamponami i skóra się buntuje.Mam tak niestety. Moze to byc łuszczyca lub atopowe zapalenie lojotokowe zapalenie, tez skora wtedy leci idź do dermatologa to zdiagnozuje cie

poza myciem włosów zacznij używać odżywek great lengtsh, możesz też próbować z naturalnymi płukankami z ziół... ale odżywki polecam bardzo, może skóra łowy jest zbyt sucha...

Gość kornelia783
Ja od jakiegoś czasu również mam problem z łupieżem,a przez to włosy ciągle się przetłuszczają... Stosowałam wiele rodzai szamponów i jakoś nic zawsze było nic nawet trochę się nie usunął z mojej głowy ten łupież... W końcu koleżanka poleciła mi swój szampon na początku pomyślałam taaa jasne jak ja tyle stosowałam i nic to jak mi ten pomoże.... Teraz wiem,że jak wyleczyć łupież to tylko z Dandrene http://lupiez.milejdi.pl już po pierwszych tygodniach widać różnicą ;)

Gość Ameleczka23
A słyszałaś o ampułkach seboradin? Mi znajoma polecała, sama dopiero zaczynam stosować :) oby zadziałało, bo tragedię mam na głowie :(

Gość Viola98
wiem co czujesz, sama przez to przechodziłam. próbowałam już naprawdę wszystkiego , ale znajoma poradziła mi żebym wypróbowała seboradin niger. Nakładasz na mokre włosy i wmasowujesz w skórę. dodatkowo ma super zapach !

Gość Kaja1982
Możliwe, że to nie łupież, a łuszczyca. Idź jak najszybciej do dermatologa. Łuszczyca umiejscowiona na głowie nie jest niczym przyjemnym... Jeśli to ona, proponuję Ci, abyś zaopatrzyła się w preparaty, które pomogą Ci ją przepędzić (np. te - http://www.febumed.com.pl/).

Mi to wygląda na łojotokowe zapalenie skóry http://www.laroche-posay.pl/s%C5%82owniczek-urody/%C5%81/%C5%81ojotokowe-zapalenie-sk%C3%B3ry-gl147-w3435.aspx . Jest ono nastepstwem łupieżu i powstaje poprzez nadmierne wydzielanie sie łoju.

Gość gość
Ja również na Twoim miejscu sprawdziłabym, czy to nie łuszczyca. Jeśli tak, powinny Ci pomóc te preparaty - http://www.febumed.com.pl/

Gość Kamil278
Wszystkie sztuczne i chemiczne skladniki takie wlasnie jak sls, sles czy parabeny powodują, że niszczy sie warstwa lipidowa skory glowy. Stad tez moze brac sie lupiez. Tak mi wytlumaczyl moj fryzjer i kazał znalezc na organicznewlosy.pl insight anti dandruff. Stosuje od 3 tygodniu dopiero i widze duza poprawe. Moze to Ci pomoze.

Gość gość
W moim przypadku podziałał szampon Pirolam, jest delikatniejszy dla skóry głowy niż reszta podobnych specyfików, a przy tym dobrze poradził sobie z moim łupieżem. Po miesiącu byłam czysta.

Gość gość
Patrzcie tutaj - http://www.sprzet-fryzjerski.pl/blog/?p=568 Porządnej jakości kosmetyk musi swoje kosztować, ale ogólnie trzeba systematycznie korzystać z dokładnie tego samego, żeby ten efekt był naprawdę okazały. A łupież można pokonać przede wszystkim systematyczną pielęgnacją.

Gość gość
Ja różnych sposobów próbowałam, ale nic nie działało. Łupieżu pozbyłam się dopiero jak zaczęłam do mycia stosować szampon pirolam. Teraz już nie mam śladu łupieżu

Gość gość
Szybko i skutecznie pozbyłam się łupieżu dzięki szamponowi pirolam z apteki. Polecam zamiast tych wszystkich szamponów drogeryjnych, które tak naprawdę niewiele pomagają

Gość gość
wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!!

Gość Olginka
U mnie szczęśliwie występuje tylko zwykły łupież, a z nim nie ma tyle problemów - wystarczyły 2 tygodnie z szamponem leczniczym pirolam i po sprawie. Łupież zniknął, a włosy i skóra głowy są zdrowsze.

Gość pietrek22
najlepszym sposobem na łupież jest szampon Pirolam z apteki. mi pomógł bardzo i to bardzo sprawnie.

Gość gość
pietrek22 dziś Ile dostajesz za tak żałosną reklamę tego szajsu? :O

Gość boryna44
kup sobie szampon Pirolam w aptece a na pewno pozbędziesz się łupieżu. do tego jeszcze pomoże Ci odżywić skórę głowy i włosy.

Gość gość
wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!! wyperidlać z tym spamem!!!

Gość Kristof01,

Też tak miałem,  to były lata 70te, nikt nie potrafił mi pomóc. Dziś mam 53 lata i łysą głowę. Udaj się do dobrego dermatologa, od tamtych lat postęp jest duży. Zrób specjalistyczne badania niech coś ustalą i dopiero to wylecz.

A propo,  trzymaj dietę!!Mało tłustych produktów.