Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inwestowanie FOREX

Polecane posty

Gość gość
Zrobiłam 2 szkolenia z XTB, cały czas analizowałam sytuację rynkową , korzystałam z pomocy opiekuna, na maxa wykorzystałam okres testowy i powiedzmy, że dzięki temu udało się nam wiele osiągnąć. Oczywiście - wiele zależy od tego, jak podejdziecie do tematu, czy solidnie przepracujecie okres testowy. W tym biznesie to jest właśnie najważniejsze.

Gość pisandro
XTB - ten kierunek, zdecydowanie ten. Po prostu macie od nich wszystko, co jest na tym starcie niezbędne. Przede wszystkim mam tutaj na myśli szkolenia, webinary, pomoc opiekuna, gwarantowany stop loss, ochronę przed ujemnym saldem czy po prostu - konto testowe. Forex to mega płynny rynek, na którym można dobrze zarobić. Trzeba jednak najpierw mieć odpowiednią wiedzę.

Gość gość
Praca online dla każdego 5200zł Tygodniowo. Dołącz do nas tu http://nfinanse.pl/bitcoin liczba miejsc ograniczona, po zapisaniu się do nas możesz od razu zarabiać jeszcze dzisiaj

Gość gość
Wiadomo - XTB, tam macie wszystkie narzędzia, a środki są chronione przez fundusz gwarancyjny. Przede wszystkim jednak chodzi o system xstation, gwarantowany stop loss i ochronę przed ujemnym saldem. Realnie po kilku miesiącach na demie systemu, analizowaniu i testowaniu, możecie wejść w temat z normalnymi środkami.

Gość gość
hej, jesli już troche znasz sie na inwestowaniu na forex a chciałbyś zgłebić wiedze i jestes z Białegostoku mogę zaproponować ci przejscie ze mną kursu Roberta Gawedy za ktory nie zapłacisz a pomożesz mi czegos sie nauczyć. kupiłam kurs z 5 strategii u Roberta i cięzko mi samej to ogarnąć może ktoś chce mnie nauczyć przy tym sam skorzysta . koszt kursu wynióśł 1200zł .zapraszam na mail mk29@vp.pl

Gość Kamil

Zaczynałem inwestowac w forex bez zadnej wiedzy, duzo stracilem, i chcialem juz sie poddać i zrezygnowac całkiem. Jedak poszedlem na szkolenie w Fraktal Trader, po którym nagle zacząłem zarabiać, co prawda na początku było ta małe sumy, ale z czasem nabrałem wpracy. Nie polecam nikomu zaczynać bez zadnej wiedzy.

Gość samos

W XTB przerabiałem zarówno szkolenia, jak i te ich codzienne analizy. Zdecydowanie przydatne rozwiązanie, które robi różnicę. Z naszego doświadczenia - to wystarczy do osiągnięcia tego, czego się oczekuje, ale jeśli się do tego nadajecie. Nie każdy poradzi sobie z inwestowaniem, to zadanie dla ambitnych, rozsądnych, mających zdrowe podejście do tematu.

Gość Mateusz

Polecam firmę Fraktal Trader, świetne szkolenia, dzięki którym zdobędziecie ogromną wiedzę i już w tydzień będziecie zarabiać sporo pieniędzy.

Gość zxc

dołaczam sie do polecan

Gość Smok

Równiez polecam Fraktal Trader, firma przeprowadza naprawde bardzo dobrze szkolenia, mozna z nich wyniesc wiele pożytecznych informacji.

Gość gomels

Rozsądnie jest działać z XTB – dużo można zarobić, o ile tylko we właściwy sposób do tego podejdziecie. Przede wszystkim macie demo systemu, do tego gwarantowany stop loss, ochronę przed ujemnym saldem, opiekuna, system xstation i ogólnie porządną analitykę. W zasadzie to wam wystarczy do uzyskania czegoś naprawdę sensownego, ale najpierw wiedza. Są szkolenia, są webinary – z takich rzeczy się korzysta. Decyzje powinny mieć uzasadnienie i nie mogą być przypadkowe.  

Gość gomels

Rozsądnie jest działać z XTB – dużo można zarobić, o ile tylko we właściwy sposób do tego podejdziecie. Przede wszystkim macie demo systemu, do tego gwarantowany stop loss, ochronę przed ujemnym saldem, opiekuna, system xstation i ogólnie porządną analitykę. W zasadzie to wam wystarczy do uzyskania czegoś naprawdę sensownego, ale najpierw wiedza. Są szkolenia, są webinary – z takich rzeczy się korzysta. Decyzje powinny mieć uzasadnienie i nie mogą być przypadkowe.  

Gość danger

Ok, a ile czasu ma się na demo na XTB? Tak mniej więcej? Miesiąc, więcej? Nie widzę info na stronie.