Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hanna34

Wiosna, w co ubierać dziecko?

Polecane posty

Gość Hanna34

Witam, moje dziecko (3 latka) jest zachwycone możliwością wychodzenia na dwór o każdej porze (dom jednorodzinny) po takiej dziwacznej zimie. Ale nie wiem czy nie ubieram jej za lekko lub nie przegrzewam.. W co ubieracie swoje dzieci?

Gość gość
W to w czym im dobrze :O Zaraz przyjdzie Krysia i powie, ze zakłada kurtkę i czapkę bo pogoda zdradliwa, Ania co puszcza dziecko w bluzie i apaszce i Malwinka, która tylko w krótkich gaciach żeby się nie zgrzało :O Są różni ludzie, różne mają podejście do ubioru, dzieciaki mają różne upodobania. Ja jestem typem Malwinki ;) Mam dzieci zimnolubne. Wczoraj syn poszedł już do szkoły w spodniach 3/4 i krótkim rękawie. Młodsza córka biegała w sukience bez rajstop. Ale spotkałam znajomą, która prowadziła dziecko w wiatrówce i utrzymywała, ze jest mu w sam raz :) Musisz sama wyczuć swoje dziecko. Moj***ardziej chorują z przegrzania niż z przechłodzenia ale są matki, które mają przeciwne poglądy i doświadczenia. Musisz działać na wyczucie.

Gość gość
ja swoja 3 miesieczna córe ubrałam w body z krótkim rekawkiem,i cienkie spodnie i lekko przykryłam kocykiem,jak ja grubiej ubieram to od razum jej potówka wychodzi a syna starszego tez tak ubieram koszulka z krótkim rekawkiem,spodnie ,ale zawsze kurtke mam przy sobie zeby mu załozyc jak by co.

Gość gość
znaczy ubieram tak jak jest na prawde ciepło tak jak w czoraj u nas w miescie w słoncu był 30 stopni

Gość gość
byla na ten temat sonda uliczna i ludzie sie wypowiadali ale glupio no ale nie wiem juz co z tymi tematami ale cieszyc sie zyciem to wazne 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo

Gość stokrotuchna
Zależy jaki dzień to góra różnie. Ale przede wszystkim pełne buty bo wilgotno, leginsy bo wygodne i jak mówiłam - góra różnie - bluzeczka, bluzka z długim rękawku i w 95% przypadków kurtka w pogotowiu, wiatrówka/deszczówka. Chyba ona najważniejsza, tą kupowałam w tym roku www.makowapanienka.com/kurtki-plaszcze/kurtka-dziewczeca-wiosenna-mayoral-80-mayoral-1603.html# w tamtym miałam z reimy. Szczerze mówiąc wydaje mi się, że nawet różne rejony Polski mają różne zjawiska pogodowe i też trzeba różnie ubierać. Ja jestem znad morza, duuuża wilgoć i wiatr.

Gość nni666
jestem zwolenniczką leginsów, są mega wygodne, łatwo się ubiera/zdjemuje i mają obłędne wzorki i wzoreczki <3 ja w makowej panience kupowałam pościelowe, też bardzo ładne!

Gość dusiammm
chyba miało być "artykuły pościelowe" :D sama tam nie mam konta ale koleżanka kupowała buty na wyjazdy dla swoich dzieci i przy okazji z nią zamówiłam pościel właśnie - cudowne wzornictwo! Tak sobie myślę, że może i by jakieś przeciwsłoneczne kapelusiki by tam zamówić, w końcu lato tuż tuż...