Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spóźniająca się miesiączka i temperatura...

Polecane posty

Gość gość

Witam. 4 dzień spóźnia mi się miesiączka a temperatura w pochwie 37.4. ..? Test negatywny. To normalne? Czy może za wcześnie na test?

Gość gość
Jesli test robilas po terminie @ to jest wiarygodny. Jeden pomiae tempwratury nic nie wnosi. Musialabys mierzyc jakis czas,codziennie o tej samej porze. Moze bierze Cie jakis wirus i atad opoznienie okresu.

Gość gość
Pytam ponieważ jeśli to by była ciąża to z testem mogło by być jak przy pierwszej bo przy synku dopiero mi w 7 tygodniu ciąży pokazało dwie kreski a temperaturę miałam wtedy 36.8... a robiłam prawie codziennie. Oprócz spóźnienia @ i temperatury mam uczucie ciężkich, powiększonych piersi gdzie przed @ tylko okropnie bolące w okolicy węzłów chłonnych. Jak nie miałam zbyt dobrego węchu tak teraz czuję zapachy różnego rodzaju. Z mężem chcemy drugie ale za bardzo się nie nakręcamy... będzie to będzie nie to nie... a nie mam okazji na razie iść do ginekologa. Z wyliczeń jak by to mogła być ciąża to być może 4tg a jak ma się ujawnić jak syn to mam 3 tygodnie jeszcze. ..

Gość gość
żeby temperatura cokolwiek mówiła to trzeba ją mierzyć przez cały cykl, żeby zobaczyć podtrzymany skok temperatury. ja prowadze wykres na http://ovufriend.pl/ i tam mam nawet podane kiedy warto już testowac :-) w każdym razie trzymam kciuki